איך להתמודד עם הבת של החבר שלי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך להתמודד עם הבת של החבר שלי
    שירי
    19/07/2010

אני יוצאת עם גבר גרוש למעלה מחודשיים, יש לו בת מקסימה בת שנתיים. יש לי גישה מאוד טובה לילדים. בהתחלה כשהיא הכירה אותי היא הייתה ממש חברה שלי, וכאשר היא התחילה להבין שאני חברה של אבא שלה, ונשארת לישון איתו בלילה אז היא כנראה מתחילה לקנאה, ולא מוכנה להתקרב אליי, ולקבל ממני דברים, האם להרפות קצת ולא ללחוץ?
    בלילות כשהיא ישנה אצלו (אצלנו), היא מתעוררת בלילה ומתעקשת לעבור למיטה שלנו, קשה לו שהיא בוכה ואז אנחנו מוותרים ונותנים לה להישאר. אבל האם זה נכון? אולי עדיף להתעקש איתה ולהילחם עוד קצת עד שהיא תבין שזה לא המיטה שלה. ויש לה מיטה משלה. או שלתת לה זמן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להתמודד עם הבת של החבר

סמדר ריינר
    20/07/2010

שלום שירי,
    אין טעם ללחוץ על הילדה, פשוט תמשיכי להיות את, תציעי לה את קרבתך אך אל תיעלבי מתגובותיה והניחי לה לווסת את הקשר כרצונה.
    זה לא נכון בעיני לאפשר לה לישון איתכם במיטה, וכדאי להרגיל ואתה לישון במיטתה, בעדינות אך באופן ברור ועיקבי להחזיר אותה למיטתה כל פעם, להרגיע אותה ולחזור למיטתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו