מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בן 3.5 לא חברותיאיילת19/07/2010
בני בן 3.5 ולא חברותי כלפי ילדים.
הוא מאוד מסוייג מחברתם, לא יוזם איתם משחק בגן, לא מצטרף אליהם למשחק (אלא בתיווך הגננת),אפילו נירתע מהם, וכן הגננת סיפרה שאם ישבו נניח במעגל בשעת ריכוז הוא יקח צעד אחורה וישב מרוחק כאילו התפישה שלו את ה'ספיייס' שלו היא מוטעית.
מדובר על ילד מאוד יצירתי ונבון, מצייר פיגורטיבי כבר שנה וחצי בערך, רוקד ועושה כירויוגראפיות, משחק מקסים במשחקי דמיון, אוהב לשיר ויודע לשיר יפה, עושה הצגות.. בקיצור יש לו עולם עשיר.
כמו כן הוא ילד עם אינטיליגנציה רגשית של אדם מבוגר, לא ייבכה ו/או יעשה 'סצנות' ליד זרים/אנשים שהם לא אני או אבא שלו, מאוד רגיש לסובב אותו.. ינסה תמיד לא להעליב.. ומאוד רגיש כלפי כולם.
הוא ילד מאוד טוב וממושמע.. הוא מדבר יפה ומשתמש במילים גבוהות אם כי קצב הדיבור מעט איטי.
מבח' מוטורית הוא מאוד איטי, התחיל ללכת מאוחר, ובכלל ילד זהיר ורגוע ביותר מעדיף לשבת ולצייר במקום להתרוצץ..
חשוב לציין שאני אדם לא מאוד חברותי (אני חד הורית, הגירושים התרחשו כשהילד היה תינוק) וגם אני מאוד אוהבת את הלבד שלי וכך גם הוריי שגרים אלינו בשכנות. וגם אבא שלו אדם לא יותר מדי חברותי.. האם כל המתואר נישמע מדאיג? האם כדאי לפנות לייעוץ פסיכולוגי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 3.5
סמדר ריינר21/07/2010שלום אבישג,
כן, אני חושבת שייתכן וקיימת קצת סיבה לדאגה, כי יש הבדל בין צורך בספייס ואהבת הלבד לבין קושי אמיתי ליצור קשר אפילו עם ילד אחד או שניים. נשמע שהילד שלך ממש נרתע מקשר, וזה מצב שונה מילד או מבוגר שיש לו יכולת ליצור קשר אך לעיתים או אפילו לעיתים קרובות הוא מעדיף לא להשתמש בה.
אני בהחלט מציעה לך לפנות לייעוץ, מקסימום יתרשמו שאין סיבה לדאגה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)