מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קנאת אחים??אלהלה19/07/2010
שלום רב לכולם!
אני אמא לילד בן שנה ו10 חודשים ותינוק בן 11 חודשים. מאז שהתינוק השני הגיע לעולמינו ה"גדול"
בכל רגע נתון מנסה להכאיב לו. מרביץ נושך מושך בשיער. מה כבר לא ניסיתי. אני יודעת שזו קינאה אבל כמה עוד אפחד להשאיר אותם ביחד?? איך לגרום לפעוט שעוד לא בן שנתיים להפסיק את הפעילות האגרסיבית נגד אחיו?
דרך אגב לפי דיווחים מהמעון הפעוט שלי מרביץ ונושך ילדים אחרים גם.
ועוד דבר קטן. מדוע כאשר אני או אבא שלו נמצאים בסביבה הוא פשוט יוצא מהכלים? שובר הורס מרביץ צורח.....לפי מה שהבנתי מאנשים כנו אמא שלי ומטפלת הוא מתנהג לגמרי אחרת כאשר אני למשל לא בסביבה.....
אנא עיזרו לי!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדרכת הורים
נעמה סבג שמש20/07/2010שלום לך,
אם הדבר קורה גם בגן, אז המצב אינו כזה רק בנוכחותך.
הסיטואציה שתיארת מאד מורכבת:
קנאת אחים, בכי, אלימות, חוסר בסמכות הורית, בעיה בהצבת גבולות, השפעת נוכחותך באיזור.
קשה לתת הכוונה בצורה כה כללית.
נשמע שהילד נמצא במצב של קושי והוא צריך עזרה והכוונה. הקושי הרגשי מתבטא בהתנהגות זו.
הדרכת הורים יכולה מאד להועיל.
את נמצאת במצב לא פשוט. שני קטנטנים במקביל זה לא קל.
לעת עתה, את מוזמנת לקרוא מאמרים באתר שלי ולקבל מעט הכוונה. את מוזמנת גם לכתוב לנו שאלות נקודתיות, עם פירוט.
בהצלחה!
נעמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)