קנאת אחים??

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קנאת אחים??
    אלהלה
    19/07/2010

שלום רב לכולם!
    אני אמא לילד בן שנה ו10 חודשים ותינוק בן 11 חודשים. מאז שהתינוק השני הגיע לעולמינו ה"גדול"
    בכל רגע נתון מנסה להכאיב לו. מרביץ נושך מושך בשיער. מה כבר לא ניסיתי. אני יודעת שזו קינאה אבל כמה עוד אפחד להשאיר אותם ביחד?? איך לגרום לפעוט שעוד לא בן שנתיים להפסיק את הפעילות האגרסיבית נגד אחיו?
    דרך אגב לפי דיווחים מהמעון הפעוט שלי מרביץ ונושך ילדים אחרים גם.
    ועוד דבר קטן. מדוע כאשר אני או אבא שלו נמצאים בסביבה הוא פשוט יוצא מהכלים? שובר הורס מרביץ צורח.....לפי מה שהבנתי מאנשים כנו אמא שלי ומטפלת הוא מתנהג לגמרי אחרת כאשר אני למשל לא בסביבה.....
    אנא עיזרו לי!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קנאת אחים??

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדרכת הורים

נעמה סבג שמש
    20/07/2010

שלום לך,

אם הדבר קורה גם בגן, אז המצב אינו כזה רק בנוכחותך.
    הסיטואציה שתיארת מאד מורכבת:
    קנאת אחים, בכי, אלימות, חוסר בסמכות הורית, בעיה בהצבת גבולות, השפעת נוכחותך באיזור.
    קשה לתת הכוונה בצורה כה כללית.
    נשמע שהילד נמצא במצב של קושי והוא צריך עזרה והכוונה. הקושי הרגשי מתבטא בהתנהגות זו.

הדרכת הורים יכולה מאד להועיל.
    את נמצאת במצב לא פשוט. שני קטנטנים במקביל זה לא קל.
    לעת עתה, את מוזמנת לקרוא מאמרים באתר שלי ולקבל מעט הכוונה. את מוזמנת גם לכתוב לנו שאלות נקודתיות, עם פירוט.

בהצלחה!

נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו