הרגלי שינה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הרגלי שינה
    שרית
    20/07/2010

שלום,
    יש לי ילדה מקסימה בת שנה ותשיעה חודשים , אשר ישנה כבר לחוד מגיל שישיה חודשים וכן יודעת לישון לבד ללא שום עזרה ,חשוב לציין שישנה כול הלילה עם דובי ומוצץ .
    הבעיה היא שמהיום בו נולדה עד היום היא לא ישנה אף פעם לילה שלם, בגיל יותר צעיר ניסיתי דייסות -ולא עזר , כול פעם שנופל המוצץ היא בוכה עד שניגשים אליה , הדבר קורה בערך כ 10 פעמים בלילה .
    נישארתי חסרת כוחות , וכמומכן אני דואגת לבריאות הילדה וחשוב לי לעזור לה לרכוש הרגלי שינה גכדי שתיזכה לרוגע ושינה טובה .
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרגלי שינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרגלי שינה

ליאת גרוס
    24/07/2010

נראה לי שהבעיה העיקרית היא הקושי להירדם ללא מוצץ. כל פעם שהיא ללא מוצץ היא מתעוררת ורק זקוקה לכך שיחזירו את המוצץ אל פיה. אולי זה הזמן להתחיל גמילה ממוצץ. נכון שזה נחשב מוקדם אבל זה כלכך יעזור לה ולך. אפילו אם תתרגל לישון עם אצבע, תוכל להמשיך לישון.
    מה דעתך לנסות לגמול אותה ממוצץ בלילה. נסי להרדים אותה ללא מוצץ ואם תתרגל לא תזדקק לך על מנת להירדם שנית. נכון זשה לא יהיה קל...
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו