מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני צריכה יעוץ!רויטל08/11/2007
אני אמא למלאך בן 3 ולשני מלאכונים קטנים בני 9 חודשים. בני הגדול הוא ילד מקסים וחכם, באמת נשמה טובה. כשנולדו התאומים היה לו קשה היות והוא ילד שקיבל המון תשומת לב מהרגע שנולד ואף אמר לי "שהוא לא רוצה אותם ורוצה שאבא יחזיר אותם לחנות". עם הזמן הוא למד לקבל אותם ולמרות שעדיין יש רגעים שרואים שקשה לו אבל הוא משחק איתם ומצחיק אותם ואף שומר עליהם. הוא נמצא בגן פרטי כבר שנה שניה והקליטה שלו לגן הייתה מאוד קשה, תקופה של כמעט חודש וחצי שהילד בכה. בזמן האחרון הוא לא רוצה ללכת לגן, בוכה כמעט כל בוקר שלוקחים אותו לגן ובוכה גם לעיתים במשך היום בגן וכשזה קורה הוא מבקש מוצץ ויושב להרגע בצד ולא משתתף בפעילות של אותו הרגע.בכלל הוא רוצה מוצץ הרבה במהלך היום וכשאין לו ממש רואים שהוא צריך את אפקט המציצה. אני חייבת לציין שאני סומכת על הגננת אבל אני לא יודעת מה לעשות אולי להעביר אותו לגן עירייה וגם בעיננין המוצץ אני לא יודעת איך להתנהג. אני ממש אובדת עצות אנא עיזרי לי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד לא רוצה ללכת לגן
שושי יעקובי08/11/2007מדבריך לא ברור לי מדוע הילד שלך לא רוצה ללכת לגן. אני מבינה שמדובר בסביבה מוכרת לו, אותה גננת, חלק מהחברים, צריכה להיות סיבה טובה שהוא לא ירצה ללכת לגן אלא אם כן גם בשנה שעברה היו תגובות דומות. ויכול להיות שהסיבות לחוסר רצון ללכת לגן אחרות לגמרי. האם התאומים נמצאים בבית אתך? מטפלת אהובה? האם הוא מפסיד משהו כשהוא לא נמצא בבית?
שושי יעקובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)