טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום. ילד בן 4 שנים שמפחד מרופאים ומק"ח בזמן אחרון שואל אותי "אמא אולכים לרופא?" או שאילה אחרת "אמא רוצה לק"ח?" . פעם אמרתי לו "אתה רוצה רופא? אז נלך לרופא". ילד ההתזבן. ואם אני אומרת לו "רופא אלך לישון" ילד מסתובב. מה קורה פה? זה שאילות לא מתימות לילד שלי כי הוא פשוט רועד מרופאים או ק"ח. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אוקסנה, שמתי לב שאת שואלת כאן בפורום פעמים רבות בנוגע לפחדים של הילד שלך מקופת חולים ומרופאים, זכור לי שהפניתי אותך לעמודת "שאלות נפוצות", אם זה לא עוזר, כדאי לפנות לפסיכולוג בעניין כדי לטפל בכך לעומק. אם אני זוכרת נכון, דיווחת כאן בעבר שהפנו אותך מהגן לאבחון עבור הילד. האבחון יכול מאוד לעזור גם להבין את הפחדים שלו ולהתאים טיפול. לכן אל תחששי, פני לאבחון והתייעצי עם הפסיכולוג. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד