גן טרום טרום חובה או גן טרום חובה?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גן טרום טרום חובה או גן טרום חובה?
    דקלה
    21/07/2010

שלום,

אני שוברת את הראש עם הדילמה הזו כבר שבוע ואודה לכם אם תוכלו לעזור לי לקבל החלטה.
    בני בן 3.8 יהיה בספטמבר, כרגע נמצא במעון של נעמ"ת. הוא נולד בדיוק ביום שקובע האם ילך לטרום טרום חובה או טרום חובה.
    בגלל גילו שיבצו אותו לגן טרום חובה שבו גננת מוצלחת מחד ומאידך יהיו בו ילדים גן בני 4-5 כך שהוא יהיה הכי צעיר. אני מתלבטת האם לא כדאי להתעקש שילמד בטרום טרום חובה שם יהיה הכי גדול ויצבור בטחון.
    הילד פיסית מפותח אך רגשית ממוצע ואולי קצת נמוך לגילו.
    מה דעתכם?

אודה מאוד מאוד מאוד על כל התייחסות,

דקלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחירת גן

ליאת גרוס
    22/07/2010

שלום דקלה.
    אכן דילמה יש המון משתנים שאינם בשליטתך ולכן באמת אי אפשר לדעת מה נכון. סביר שכל בחירה שתעשי תהיה טובה. יש יתרונות וחסרונות לכאן ולכאן. את זה את כבר בטח יודעת.
    אם את חשה שרגשית עדיין אינו בשל דיו, את יכולה להשאירו שנה נוספת בטרום טרום ולאפשר לו להתחזק ללא צורך להתמודד עם גדולים ממנו. חשוב לקחת בחשבון גם מיהי הגננת בגן זה ועד כמה את חשה שהילד מתפתח ונהנה שם. חשוב להתייחס גם למספר הילדים. נתון חשוב נוסף- קרבת החברים לביתך. בגיל 4+ כבר הולכים הרבה אחד לשני אחה"צ. קחי גם את זה בחשבון בהתלבטויותייך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ליאת נתת לי נקודות למחשבה

דקלה
    25/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו