מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ממתקיםב22/07/2010
בני בן ה- 3.5 כל הזמן מבקש ממתקים, ללא הפסקה, הוא מאוד מאוד אוהב ממתקים, וצורח ומשתולל כשלא מקבל ולא נכנע ולא מפסיק לנג'ס בעניין. יכול 3 שעות לנדנד על סוכריה ולא להפסיק ולצרוח. אני רואה שיש לו צורך בעניין יותר מילדים אחרים, גם בגן אמרו לי שכשיש ממתקים הוא ממש יכול לאכול בלי כל הפסקה, בבית אנחנו מקפידים על תזונה בריאה, ומשתדלים להגביל את כמות הממתקים, יש לנו מלחמות קשות עם הסבתות והסבים בעניין הממתקים, והם כל הזמן מגיעים עם ממתקים ואנחנו מולם במלחמות בלתי פוסקות ומצד שני במצוקה מול ילד צורח.
1. מה עושים?
2. ברור לי שלא ניתן למנוע לחלוטין ממתקים ממנו. כמה ממתקים סביר שילד בגיל זה יוכל לקבל ביום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתקים
סמדר ריינר22/07/2010שלום לך,
נראה לי שממתק אחד ביום זה סביר בהחלט. לגבי מה עושים - פשוט לא נכנעים. הוא ממשיך לבכות במשך שלוש שעות כי הוא יודע שבשעה הרביעית אתם תיכנעו. חייבים להיות מאוד עיקביים בעניין הזה- ואז הוא יבין שזה לא עוזר לו.
לגבי הסבים והסבתות יש שתי אפשרויות - או להבהיר בצורה מאוד ברורה שזה לא מתאים יותר או אם אתם מרגישים שזה בלתי ניתן -כשהם מגיעים תרפו מעניין הממתקים. אין טעם לפתות ילד במשהו ואחר כך לאסור עליו. קחו בחשבון מראש שבשיגרה אתם מאפשרים לילד ממתק ביום וכשסבתא ושסבא באים אתם מרפים מהשיגרה הזו ולא נכנסים למאבקים מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה מאוד!
ב22/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה:-)
סמדר ריינר22/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)