מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פחד ממוותגל22/07/2010
הילדה שלי בת 4.וחצי בימים האחרונים היא ניכנסת להתקפת בכי ופוחדת על אח שלה שזה הילד שלי בן שנתיים וחצי ואומרת כל הזמן אמא אני פוחדת על נועם שלא ימות וגם שלא יהרגו אתכם ואומרת שהיא לא מצליחה להפסיק את המחשבות האלה
השאלה שלי היא מה אני צריכה להגיד לה
יש לציין שהיא היתה עדה לכך שהאח שלה רץ וקיבל מכה בדלת ירד לו דם והיא מאוד פחדה
וגם בימים האחרונים שהיא רואה שאני עצובה ועם דמעות בעיניים כי אמא שלי מאוד חולה
אני לא יודעת מה לענות איך אפשר לעזור לה
אני מחבקת ומנשקת אותה ואומרת שאני ואבא פה כדי להגן עליכם
בתודה
גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחד ממוות
סמדר ריינר22/07/2010שלום גל,
את עושה בסדר גמור. כפי הנראה עוברת עליכם תקופה לא פשוטה כרגע, אולי זה קשור לכך שאת לא פנויה לגמרי ריגשית בגלל הדברים שעוברים עלייך, והילדים מגיבים לזה.
חשוב שגם את תקבלי תמיכה בתקופה הזו אם ניתן, גם עזרה בבית ואולי גם תמיכה נפשית מחברות או בטיפול עבורך, ייתכן מאוד שהחרדות שלך סביב המחלה של אימך מיתרגמות לפחד ממוות אצל הילדה. ילדים לפעמים מרגישים דברים גם אם אנחנו לא אומרים אותם במפורש, במיוחד כשיש קשר חזק.
בנוסף את יכולה לקרוא בעמודת "שאלות נפוצות" בתשובה המתייחסת לפחדי ילדים לגבי טיפים שונים בהתמודדות עם פחדים.
בהצלחה, ושהיה לך קל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)