מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שיתוף פעולהשני23/07/2010
ביתי בת שנה ושבעה חודשים ומגיל שלושה חודשים אמא שלי מטפלת בה יחד עם שלושה ילדים כאשר אחת בת גילה ושתיים נוספות בנות שנה בערך. במשך החצי שנה האחרונה בערך כאשר ביתי נמצאת בבית של אימי בשעות הטיפול שזה משמונה עד ארבע היא לא מסכימה לאף ילד לגעת בכלום ופשוט תצורחת ובוכה אם מישהו נוגע במשהו. המצחיק כאן זה שהיא אפילו מתעתבנת כאשר אחת הילדות נוגעת למשל בעגלה או במשחק של מישהי אחרת היא לא מסכימה לה וממש בוכה ומתעצבנת. היא פשוט זוכרת מה של כל אחד ומבחינתה כפי שזה נראה היא לא מסכחמה שאף אחד יגע בדבר שלא שלו אפילו לבעלי היא לא מסכימה לגעת לי בפלאפון או בצרור שלי של הרכב וחסר שמישהו אחר אפילו אמא שלי תיגע לי בפלאפון כי מיד יתחילו צרחות היסטוריות ברצוני לדעת איך אפשא להסביר לילדה על חלוקה כלשהיא ושפחות תתעצבן והאם יכול להיות שילדה בגיל כזה יכולה לזכור דברים קטנים ששיכים לכל אחד כי אני לפעמים ממש מתפלאת מהזיכרון שלה.(שאני מקפלת כביסה היא בעצמה יודעת להפריד בין הבגדים שלי ושל בעלי, אפילו בנעליים היא מבדילה אפילו אם אחת האחיות שלי נועלת נעל שלי היא פשוט צורחת עד שהיא גורמת להן להוריד את הנעל)
אשמח לדעת איך אוכל להסביר לה איך לחלוק או משהו אחר שיעזור כי בספטמבר הקרוב אני מכניסה אותה לראשונה לגן ןאף במקביל אמורה ללדת אני אני מאמינה שיהיה לי שמח בבית.
(סליחה על האורך אבל אני כבר לא יודעת מה לעשטת עם הריזות של הילדה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיתוף פעולה
סמדר ריינר24/07/2010שלום שני,
זה קצת מוקדם לדרוש מילדה בת שנה וחצי לחלוק. יכול להיות שכדאי יותר לעזור לה לשמור על מה ששלה. אם היא תרגיש שמה ששלה שמור, היא תוכל בעתיד לחלוק מרצון ולא תצטרך כל הזמן להיות בדריכות פן יקחו לה. נשמע לי שזה המצב כרגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)