מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדה בת 4 שכל הזמן מייללת...לילך25/07/2010
הבת שלי היא בת 4 תמיד הייתה ילדה חמודה ושמחה, חברותית אבל לאחרונה היא חווה תופעות חריגות בהתנהגות שלה שאנו לא יודעים כיצד לעזור ולשנותן.
בשנה האחרונה היא הפכה להיות יללנית גדולה, בכיינית ועושה סיפור מכל מכה, פצע ונגיעה בה, אבל עד כה זה היה בגדר הסביר ותפס רק 10% מהטענות שלה. כעת התחושה שכל התקשורת מולה סובבת סביב הניסיונות להרגיע אותה או להתעלם מהבכי כדי לא לתת לו לגיטימציה. ומילא ההתנהגות הזו הייתה רק בבית היא גם בגן – כאלו ההנהגות החברתית שלה מתדרדרת - על ילדים שמשחקים איתה היא כל הזמן צועקת, כל נגיעה בה מלווה בבכי ש"היא הכאיבה לי, היא דחפה אותי, היא אמרה לי משהו רע".
אנו מנסים השכם וערב להסביר, לבאר, להתעלם מהיללות ומהבכיות: מהכואב לי, מציק לי, העלבת אותי... ולנסות להחזירה לתלם, אבל התחושה שזה מתגבר ומתעצם מדי יום.
גרוע מזה אני חשה כי הביטחון העצמי שלה נמוג, במקום להתפתח היא הופכת למשהו פחות מפותח, במקום ללכת קדימה היא הולכת אחורה.
אין לה כוח לספר לנו איך היה בגן (היא פשוט משתמשת במונחים הללו של "אין לי כוח, אספר אח"כ) ואם היא מספרת לנו דברים זה תמיד סביב "הרביצו לי, קבלתי מכה, אני חולה". שברוב המקרים הסיפורים לא אמיתיים.
מה עושים????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בכי ותלונות ממושכים של ילדה
ד''ר שירי שדה שרביט25/07/2010לילך שלום,
לא ציינת האם הבכי והתלונות הם ממוקדים סביב המגעים החברתיים שלה, או שהם מופיעים בתגובה לאירועים מסוגים נוספים. רמת המצוקה של הילדה נראית גבוהה מאוד, ולכן מומלץ לפנות להתייעצות עם פסיכולוג או פסיכותרפיסט המומחה בילדים, כדי להבין קצת יותר מה קורה לה ולמה כ"כ רע לה.
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)