נסיעה לחו"ל

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נסיעה לחו"ל
    מירב
    09/11/2007

אני אמא לילד בן שלוש וחצי , עד כה לא השארתי אותו לבד , בעלי רוצה שניסע לשמונה ימים לחו"ל, אך קשה לי לעזוב אותו ,אני לא יודעת מה תהיה תגובתו , לכמה ימים כן ממומלץ לנסוע ולהשאיר את הילד בפעם הראשונה עם סבתא וסבא,
    חשוב לציין כי מדובר בילד טוב ונוח ,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נסיעה לחו"ל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיול לחו"ל

מירב
    09/11/2007

הי טל
    אני ובעלי עברנו התלבטות דומה לפני כשנה, בננו הקטן והיחיד היה אז בן 4 , הסברנו לו כשבוע לפני הטיול שאבא ואמא נוסעים לחופש והא ישאר אצל הסבתא שלו, אנו נקנה לו מתנות ויהיה לו מאוד כיף.
    השארנו לסבתא שלו מתנה קטנה בכדי לתת לו כל יום ולומר לו שזה מאבא ואמא , דיברנו איתו בסקייפ כמעט פעם ביומיים.
    השתדלנו שהסבתא תעסיק אותו לאחר שהוא חוזר מהגן, בשיחה עם הסבתא במהלך הטיול היא אמרה שהוא כמעט לא דיבר עלינו , ושיחק מאוד יפה עם בני דודיו שבאו לבקרו בבית של סבתו,
    אני ממליצה לך להשאיר אותו בסביבה הטבעית שלו, כלומר, אם זה אפשרי שהסבתא תישן איתו בבית שלכם ולא בבית שלה.
    בסך הכל זהו גיל שהם מבינים ולא מבינים.
    אני מאמינה שאתם תהנו והוא ייהנה גם כן.
    שיהיה בהצלחה
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרידה

שרון באומל
    11/11/2007

שלום מירב
    אין חוקיות בנוגע לפרידה, אולם, ילדך גדול מספיק על מנת לשאת אותה. אני מציעה להכין אותו לכך ןלתת לו מספיק זמן להתרגל לרעיון. אפשר להכין מתנה קטנה או מכתב לכל יום שאתם נמצאים בחו"ל, על מנת שסבא וסבתא יתנו אותה בשמכם. כדאי לשמור על השגרה של הילד כמה שניתן (גן, פעילויות אחה"צ).
    אני חושבת שחשוב מאוד שהורים יחשבו גם על עצמם ועל הזוגיות, ואני מאחלת לכם חופשה נעימה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו