מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נסיעה לחו"למירב09/11/2007
אני אמא לילד בן שלוש וחצי , עד כה לא השארתי אותו לבד , בעלי רוצה שניסע לשמונה ימים לחו"ל, אך קשה לי לעזוב אותו ,אני לא יודעת מה תהיה תגובתו , לכמה ימים כן ממומלץ לנסוע ולהשאיר את הילד בפעם הראשונה עם סבתא וסבא,
חשוב לציין כי מדובר בילד טוב ונוח ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיול לחו"ל
מירב09/11/2007הי טל
אני ובעלי עברנו התלבטות דומה לפני כשנה, בננו הקטן והיחיד היה אז בן 4 , הסברנו לו כשבוע לפני הטיול שאבא ואמא נוסעים לחופש והא ישאר אצל הסבתא שלו, אנו נקנה לו מתנות ויהיה לו מאוד כיף.
השארנו לסבתא שלו מתנה קטנה בכדי לתת לו כל יום ולומר לו שזה מאבא ואמא , דיברנו איתו בסקייפ כמעט פעם ביומיים.
השתדלנו שהסבתא תעסיק אותו לאחר שהוא חוזר מהגן, בשיחה עם הסבתא במהלך הטיול היא אמרה שהוא כמעט לא דיבר עלינו , ושיחק מאוד יפה עם בני דודיו שבאו לבקרו בבית של סבתו,
אני ממליצה לך להשאיר אותו בסביבה הטבעית שלו, כלומר, אם זה אפשרי שהסבתא תישן איתו בבית שלכם ולא בבית שלה.
בסך הכל זהו גיל שהם מבינים ולא מבינים.
אני מאמינה שאתם תהנו והוא ייהנה גם כן.
שיהיה בהצלחה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרידה
שרון באומל11/11/2007שלום מירב
אין חוקיות בנוגע לפרידה, אולם, ילדך גדול מספיק על מנת לשאת אותה. אני מציעה להכין אותו לכך ןלתת לו מספיק זמן להתרגל לרעיון. אפשר להכין מתנה קטנה או מכתב לכל יום שאתם נמצאים בחו"ל, על מנת שסבא וסבתא יתנו אותה בשמכם. כדאי לשמור על השגרה של הילד כמה שניתן (גן, פעילויות אחה"צ).
אני חושבת שחשוב מאוד שהורים יחשבו גם על עצמם ועל הזוגיות, ואני מאחלת לכם חופשה נעימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)