בן 5 שלא רוצה לעשות קאקי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן 5 שלא רוצה לעשות קאקי
    אביבית
    09/11/2007

שלום רב.
    אני אמא בת 28 עובדת עצות בני בן ה-5 לא מוכן ללכת לשירותים לעשות קאקי כבר חודשיים שהוא עושה פעם בשבוע הוא כל היום מתאפק, שזה מתבטא בלשכב במיטה עם שמיכה עליו,לא רוצה לשתות ולא לאכול. להכניס אותו למקלחת לוקח לי משא שיכנועים , אני לא יודעת מה לעשות , הוא טוען שזה כואב ויצא לו קאקי גדול והוא פוחד מזה , אבל ברגע שהוא עושה זה לא כואב לו אני נמצאת ליידו. שבוע שעבר נעלתי את שנינו בשירותים ואמרתי לו שאנחנו לא יוצאים משם עד שהוא לא עושה , בסוף אחרי שעה שראה שאין לו ברירה הוא עשה.
    קשה לי לראות אותו סובל.
    יש לציין שהוא בן יחיד אני גרושה מאז שנולד אנחנו חיים אצל אימי .
    תודה מראש
    אביבית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 5 שלא רוצה לעשות קאקי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא רוצה לעשות קקי

שרון באומל
    11/11/2007

שלום אביבית
    האם קרה משהו בחודשיים האחרונים שבנך מגיב אליו? כגון חבר חדש שלך? משהו הקשור להסתגלות בגן? אם כן, אני מציעה לנסות לדבר עימו על אותו משהו.
    אם לא קרה שום דבר, אני מציעה לגשת לאיש מקצוע באיזור מגורייך על מנת לברר את המתחולל בעולמו הפנימי של ילדך בהקשר זה. זו נראית לי תגובה קשה שאינה תואמת את הגיל.
    בברכה,
    שרון באומל
    פסיכולוגית קלינית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו