נסיעה לחופשה בלי הילדים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נסיעה לחופשה בלי הילדים
    פנינה
    27/07/2010

שלום, שמי פנינה.

אני אם לילד בן 4 ותינוקת בת שנה וחצי.

קיבלנו מתנה מההורים שלי - חופשה זוגית באוסטריה ל6 ימים.
    את הגדול אני חשבתי להשאיר אצל סבתא מצד אבא. (שם יש ילדים קטנים- גיל 6 )
    ואת התינוקת אצל אמא שלי בליווי צמוד של אחותי שיש בין הבת שלי לאחותי בת ה19 קשר מצוין.

האם אני עושה עוול לילדים שלי??? הנפש משוועת למנוחה... זו מתנה, זו לא הייתה בחירה מראש.
    ואם זה בסדר, איך לעשות את זה נכון???

אני מבקשת עזרה, נכון לעכשיו אני מאוד לא רגועה עם עצמי.

תודה, פנינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נסיעה לחופשה בלי הילדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

סמדר ריינר
    27/07/2010

שלום פנינה,
    מנוחה זה חשוב, אך לגבי הילדה בת השנה וחצי 6 ימים זה בעייתי מאוד. זהו גיל שבו משמעות הזמן לא ברורה לה ומבחינתה היא יכולה לבלות זמן רב בתחושה שלא תחזרו לעולם, וזה אכן עלול לפגוע בה, וגם בכם כשתחזרו כי סביר להניח שההתנהגות שלה תהיה לא פשוטה, בכי,בעיות שינה בלילה, חרדת נטישה וכו'.
    אם אפשר לפצל את החופשה לשני סופי שבוע - זה עדיף.
    אם אי אפשר ואתם נחושים לנסוע, רצוי שהילדים ובמיוחד הקטנה יעברו כמה שפחות שינויים ויהיו כמה שיותר בתוך סביבה מוכרת - אם הסבתא יכולה לבוא אליכם זה עדיף, אם לא, אז לקחת כמה שיותר דברים מוכרים - פיג'מה, מצעים, צעצועים וכו' מהבית שיהיו איתם שם. כמו כן כדאי וחשוב לשמור על קשר טלפוני או אינטרנטי מדי יום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת באותו הקשר

קרן
    27/07/2010

לי יש שני ילדים האחד בן שנתיים ו-3 חוד' והקטן בן 7 חוד'- חשבנו לצאת לסופ"ש ל-3 ימים בלי הילדים ואני מאד מתלבטת- האם בגילאיים האילו זה קריטי לעזוב אותם ל-3 ימים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

סמדר ריינר
    27/07/2010

שלום קרן,
    לגבי הילד הגדול זה תלוי ברמת ההבנה וההתפתחות שלו, ואם אפשר להסביר לו שאתם נוסעים ותחזרו. לגבי הילד הקטן - לדעתי מאוד מאוד לא מומלץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

נעמה סבג שמש
    28/07/2010

פנינה שלום,

אני מאד מסכימה עם סמדר.
    את מוזמנת לקרוא כתבה בנושא אליה התראיינתי בעיתון "להיות הורים". זה מופיע באתר שלי ב"מהתקשורת".
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו