טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בהמשך להודעה הקודמת - בני בן ארבע וחצי אובחן כבעל הפרעה באינטגרציה חושית. מטופל ע"י מרפאה בעיסוק שעפ"י המלצתה כדאי לשלב גם טיפול פסיכותרפי לילד והדרכה הורית.
אשמח לקבל המלצתכן לפיסכותרפסטית באיזור השרון חדרה/פ"ח.
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום קטי. פרסמת את הודעתך רק לפני מספר שעות ומייד את דורשת תגובה. אם לא נענית עד עתה כדאי להמתין קודם כל. ייתכן שאף אחת ממנהלות הפורום לא מכירה מישהו שעונה על בקשתך, עדיין לא עבר מספיק זמן, וייתכן שלא כולן ראו את הבקשה, וגם אם יראו לא בטוח שהן מכירות, כך שאם אין מענה, ייתכן שאין תשובה, תנסי לחפש במקמות נוספים. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד