פחד מהפרשות גוף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פחד מהפרשות גוף
    מור יוני מיכל
    28/07/2010

שלום, בני בן שנתיים וחודשיים . לפני חודשיים שמתי לב שהילד מראה סימנים של בשלותלגמילהמטיטול והחלטתי בתהליך איטי...הבאתי סיר לבית שהילד שיחק איתו, השארתי אותו ערום למספר שעות בכל יום. הילד עשה את צרכיו במקום שעמד בו ללא תרחה להגיע לסיר לכן ניסיתי רק לכוון וללות אותו. לפני כ 3 שבועות כאשר הסתובב ללא טיטול הילד עשה קקי ונבהל כאשר הרגיש שמשהו נופל ממנו. מאז הילד נאטם לתהליך. הוא דורש להיות כל הזמן עם טיטול. אפילו השניות של החלפת חיתול יוצרות אצלו דאגה והוא כל הזמן שואל אם אין קקי. הראנו לו שכולם עושים קקי גם הורים גם כלבים בחוץ וכלום לא עוזר , הוא אף לא מוכן אפילו בטיטול להתקרב לסיר(אפילו הוצאנו את הסיר משירותים). חשבתי שאני אשאיר אותו במנוחה לשבועיים ואז הוא ישכח אך לצערי המצב לא משתפר. חשוב לציין כי גם לפני 3 חודשים נולדה לילד אחות- האם זה עדיין נחשב שלב קריטי עבורו? אני לא יודעת איך לפעול ואני מאוד רוצה לגמול אותו עוד הקיץ בלי להשב לו נזק..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד מהפרשות גוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מקקי

סמדר ריינר
    28/07/2010

שלום לך,
    מה שאת מתארת אינו פחד מהפרשות הגוף, אלא פחד של ילדים רבים מהרגע שהקקי, הנתפס כחלק מהם - עוזב את הגוף שלהם. יש ילדים זחווים זאת בהתחלה כסוג של התפרקות של עצמם. אנא עייני בעמודת "שאלות נפוצות" בתשובה המתייחסת לכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו