צער גידול ילדים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• צער גידול ילדים
    ליאת
    28/07/2010

שלום רב,

אני אמא לשני ילדים מקסימים האחד בן 8 והשנייה בת 6.אני רואה את עצמי כאמא שמציבה גבולות במשך כל תקופות ההורות שלי וכן אני אמא שאוהבת לתת.בחודשים האחרונים אני ובעלי חווים משברים בהתנהלות מול הילדים.שניהם תובעניים מאד,הבן עצבני מאד ואני חשה שהוא מאד מתוסכל.
    הבת בכיינית ושתלטנית. הבן גם צורח המון פעמים שהוא שונא לימודים אף על פי שבעבר היה ילד שאהב מאד ללמוד דברים חדשים. אני כותבת מכתב זה בדמעות מאחר ואנו מותשים מהמלחמות היומיומיות. אני נקרעת בין הרצון לשחרר אותו שיהיה עם חברים לבין הצורך להעמיד אותו במקום ולהעניש אותו.
    בבקשה עזרתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צער גידול ילדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גידול ילדים

סמדר ריינר
    28/07/2010

שלום ליאת,
    מהתאור שלך קשה קצת לקבל רושם ממה הבעיה נובעת. תנסי אם את יכולה לתאר קצת יותר דוגמאות, סביב מה מוקדי החיכוך בבית, תתארי דוגמה או שתיים לקושי שהיה היום או אתמול, מה קרה, מי הגיב איך, מה היה קשה, איך הגבתם, מה קרה בתגובה לתגובתכם וכו' על מנת שאוכל להתרשם יותר ואנסה לעזור לכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו