טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני אמא לשני ילדים מקסימים האחד בן 8 והשנייה בת 6.אני רואה את עצמי כאמא שמציבה גבולות במשך כל תקופות ההורות שלי וכן אני אמא שאוהבת לתת.בחודשים האחרונים אני ובעלי חווים משברים בהתנהלות מול הילדים.שניהם תובעניים מאד,הבן עצבני מאד ואני חשה שהוא מאד מתוסכל. הבת בכיינית ושתלטנית. הבן גם צורח המון פעמים שהוא שונא לימודים אף על פי שבעבר היה ילד שאהב מאד ללמוד דברים חדשים. אני כותבת מכתב זה בדמעות מאחר ואנו מותשים מהמלחמות היומיומיות. אני נקרעת בין הרצון לשחרר אותו שיהיה עם חברים לבין הצורך להעמיד אותו במקום ולהעניש אותו. בבקשה עזרתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום ליאת, מהתאור שלך קשה קצת לקבל רושם ממה הבעיה נובעת. תנסי אם את יכולה לתאר קצת יותר דוגמאות, סביב מה מוקדי החיכוך בבית, תתארי דוגמה או שתיים לקושי שהיה היום או אתמול, מה קרה, מי הגיב איך, מה היה קשה, איך הגבתם, מה קרה בתגובה לתגובתכם וכו' על מנת שאוכל להתרשם יותר ואנסה לעזור לכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד