מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיות בקשר עם הילדהאייל28/07/2010
שלום,
אני גרוש מזה שנתיים ואב לילדה בת 4.5. הסדרי הראייה הינם פעמיים בשבוע, פעם אחת עם לינה וכל סופשבוע שני.
לאחרונה הילדה אומרת לאמה בבקרים שאינה רוצה לבוא לישון אצלי (כאשר אני אוסף אותה מגן באותו היום לא נראית בעיה מצידה). בנוסף, כאשר אני מתקשר ורוצה לדבר איתה היא ממאנת לדבר איתי.
חשוב לציין שקרו מספר דברים בתקופה האחרונה: אמה הכירה בן זוג חדש לפני מספר חודשים, התחתנה איתו ועברה לגור בעיר אחרת. השינוי בהתנהגותה של הילדה החל עוד לפני המעבר לדירה החדשה ולפני שהחלה לגור עם בן הזוג החדש של אמה, אך כאשר ידעה שדברים אלו הולכים לקרות..
האם יש להתעקש על כך שתדבר איתי טלפונית או שלא? האם עקב השינויים הרבים שעברה הילדה כדאי ללכת לייעוץ בנושא, או שזו תקופה שתעבור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר עם הילדה
סמדר ריינר28/07/2010שלום אייל,
קשה כרגע לדעת אם זה יעבור או לא כי זה תלוי בהרבה מאוד גורמים. אני לא חושבת שצריך ללחוץ עליה לדבר בטלפון, אך כדאי שאתה תהיה בקשר עם גורם ייעוצי שיעזור לך לקבל החלטות איך לנהוג במקרים שונים, כיוון שבתקופה הקרובה יהיו כל מיני אתגרים ובכל אחד מהם ייתכן שתידרש תגובה אחרת - בחלק מהמקרים יהיה נכון להתעקש ובחלק לא.
בייעוץ מעמיק יותר ניתן יהיה להבין את מלוא מורכבות העניין ולפי זה להחליט. זה לא כל כך ברור כרגע למה הילדה מסתייגת מהקשר איתך - אולי מרגישה שהיא מבולבת בין שני הבתים ורוצה סדר ולא לערבב כשהיא אצל אמא לדבר איתך, אולי היא חוששת שבזמן שהיא לא תהיה עם אמה בן הזוג יתפוש את מקומה ואולי היא מקבלת מסרים מבלבלים מאמה או מבן הזוג לגבי הקשר איתך, אני לא יודעת כי אני לא מכירה, ולכן לדעעי תצטרך עזרה זמן הקרוב, גם כי זה בודאי עצוב ולא פשוט עבורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)