באיזה גיל להכניס לגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• באיזה גיל להכניס לגן
    רותי
    29/07/2010

יש לי שאלה על מועד כניסה לגן
    כמה אמהות וגננת אחת... אמרו לי שבגיל 5-6 חודשים הרבה יותר קל לתינוקות להסתגל למסגרת גן והקליטה הרבה יותר קלה מאשר בגיל שנה פלוס (אז אני מתכננת להכניס) שבגיל זה הקליטה מאוד קשה עבור הילדים
    מה דעתכן ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    באיזה גיל להכניס לגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה

רותי
    14/08/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתי להכניס לגן

ליאת גרוס
    14/08/2010

שלום רותי.
    אני מאמינה שבשנה הראשונה עדיף לילד להיות עם אימו בבית (במידה והדבר מתאפשר כלכלית ובמידה ווהאם לא מטפסת על הקירות).
    גם אם לילד יהיה מעט יותר קשה להתרגל - את עושה את הדבר הנכון.
    רב הסיכויים שגם בגיל שנה ההסתגלות תהיה תקינה ותיקח עד שבועיים.
    אין מה לדאוג מעכשיו....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכל תלוי באישיות הפעוט ובבטחון הורה

מיכל
    19/08/2010

בכל גיל או שלב תיתכן הסתגלות קלה או קשה, אי אפשר יהיה לצפות בכך. ולפי ניסיוני כאמא וכגננת, עדיף להשאיר את ילדך בבית כמה שיותר אפילו עד גיל 3 או 4 - אין בכך שום נזק, נהפוך הוא באם את אמא סובלנית וסבלנית עם יכולת לחנך את בנך, אזי ..אין צורך בדמות חינוכית אחרת כמו גננת.ויתירה מכך, אם הילד נמצא באינטרקציה יומיומית עם ילדים נוספים בני גילו אפילו שעה אחת ביום, אזי עשית את מלאכתך. אין צורך, בכמות ילדים "אסטרונומית" בגני ילדים הכל נעשה "מסחרה"..וזה לא לטובת הילד באופן חד משמעי. וכלכלית??!! הכל שטויות!!תמיד אנחנו מוותרים בחיים, וכל ויתור בא על חשבון ויתור אחר...(תזרמי עם רגשותייך ואל תתני לאף אחד לערער את מחשבותייך וכוונותייך לגבי עתיד ילדך. בהצלחה, מיכל (אמא, גננת)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו