נסיעה לשבוע - תינוקת בת שנה וחודש

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נסיעה לשבוע - תינוקת בת שנה וחודש
    ל
    29/07/2010

שלום,

בעוד מספר שבועות, כשבתי תהיה בת שנה וחודש, אני אמורה לנסוע לחול לשבוע. אני חוזרת כשבוע ימים לפני שהיא נכנסת לגן בפעם הראשונה (עד עכשיו היתה עם מטפלת).

בתי תישאר בביתה, עם המטפלת הקבועה שלה ביום ועם אביה ביתר הזמן שאליו היא קשורה מאוד (כמובן גם סבא וסבתא מדי פעם).

אני מאוד מאוד מוטרדת מהנסיעה. עד היום לא עזבתי אותה אפילו ליום ואני חוששת לעשות לה נזק.

אודה מאוד לתשובתכם:
    1. האם הנסיעה עשויה לגרום לבתי נזק?
    2. האם מועד הנסיעה לאור העובדה ששבוע אחר כך היא מתחילה כאן הוא בעייתי?
    3. כיצד ניתן להכין את הילדה בגיל כזה לנסיעה?
    4.כיצד להיפרד לאור כך שהטיסה היא בשעות הלילה המאוחרות?
    5. האם שיחה טלפונית או סקייפ במהלך הנסיעה, יקלו עליה או יקשו עליה?

המון תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נסיעה לשבוע

סמדר ריינר
    29/07/2010

שלום לך,
    את מוטרדת בצדק. אכן הנסיעה בעייתית עבור התינוקת, ועוד יותר בגלל שאחרי זה היא נכנסת לגן.
    חלק מהבעייתיות נובעת בדיוק בגלל שאין דרך להכין ילד בגיל הזה לנסיעה כיוון שמושג הזמן לא ברור לו, והיא עלולה לחשוב שאת לא תחזרי בכלל. כל הסבר הוא לא מוחשי בגיל הזה עדיין אפילו אם היא קצת מבינה.
    רצוי מאוד לקצר את הנסיעה או לדחות אותה לפחות. שיחה טלפונית וסקייפ לדעתי לא יקלו ולא יקשו,
    אלא כל הנסיעה היא מאוד לא מומלצת.
    צר לי.
    סמדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו