קשיי תקשורת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קשיי תקשורת
    יעלי
    29/07/2010

אני מדברת עם חברות של ביתי כשהיא מגיעה איתם. אבל זה נעשה בזהירות שלא יראה כחקירה. ונראה לי שהם עונות לי ברצון. אבל בכל פעם ביתי מזהירה אותי שלא לדבר בכלל. וגם מזכירה לי שעשיתי לה מספיק בושות. ואני חושבת שאני אמא טובה ונחמדה מאוד, מתעניינת בשלום החברות ומציעה כיבוד וכל דבר שיגרום להם תחושה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשיי תקשורת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיי תקשורת

סמדר ריינר
    29/07/2010

שלום מיכל,
    ייתכן שמה שקורה הוא שאת מרגישה בודדה במשפחה שלכם, וקשה לך כרגע לקבל שבתך לא יכולה לשתף אותך בחיי החברה שלה כפיצוי לבדידות שלך ולא להתמסר לקשיים שלך. היא נמצאת בגיל שבו עליה להתרחק מעט מהמשפחה ואפילו קצת למרוד, כדי לחוש את העצמאות שלה. הי אלא מעוניינת שתהיי נחמדה או מרצה עבור החברות שלה או שלא תהיי כזאת, האי פשוט רוצה שתניחי להן.
    ככל שאת תלחצי, כך היא תתרחק. התגובה של בתך נראית לי בריאה ובמקום. עם זאת אני מבינה שהיא קשה לך מאוד, כי חיי המשפחה שלך לא מספקים וכנראה שבתך הייתה נחמתך היחידה והקשר איתה משתנה. וזה כואב לך ועצוב לך. אפשר להבין את זה.
    תראי, היא לא אשמה שהיא בת יחידה ושהוריה לא מסתדרים, וזה לא הוגן לשים את זה על כתפיה.
    ייתכן שחשוב שאת תארגני לעצמך תמיכה עבורך, אם של חברות, ואם של טיפול, ותחשבי מה את רוצה לעשות אם בכלל לגבי שיפור חיי הנישואים שלך,מגיע לך בהחלט שיקשיבו לך ויתייחסו אלייך אך זה לא קשור אליה, היא צריכה לחיות את חייה ואת צריכה לשמוח שיש לך ילדה בריאה עם כוחות שעושה את מה שמתבגרים אמורים לעשות בגילה.
    בעתיד הקשר שלכם ישתנה שוב, וייתכן שתחזור קרבה מסויימת, אם כי לא כמו כשהיא הייתה ילדה והייתה תלויה בך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו