ביתי בת 15 עקשנית באופן יוצא דופן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ביתי בת 15 עקשנית באופן יוצא דופן
    סמדר
    30/07/2010

כבר מקטנות היא הייתה עם ראש בקיר וא'א היה להגיע אליה -לא בטוב ואפילו לא כשהטריפה את דעתי וכעסתי עליה.עם השנים המצב משתפר אך עדיין יש בה עיקשות שלא מוכרת לי משום אדם אחר.נראה שאין לה שליטה על העיקשות והיא גם עצבנית ביותר-מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נערה עקשנית

סמדר ריינר
    30/07/2010

שלום יעל,
    הלוואי ואפשר היה לתת טיפים באופן כללי בלי להכיר את הפרטים וזה יתאים לכולם. אם הייתי ממציאה פטנט כזה, לבטח הייתי מאוד עשירה עכשיו...
    אני מניחה שהעקשנות של ביתך מורכבת אול יגם מחלק מולד אבל גם קשור ה לדינימיקה במשפחה שעליה לא פירטת כלום, ויש להניח שאולי את לא מודעת לה, כמו כולנו - שקשה לנו לראות דברים באובייקטיביות כשהם נוגעים לנו.
    באופן כללי שאני יכולה רק להציע לך להחליט על מהשאת מתעקשת איתה בחזרה ועל מה לא, ורק על הדברים החשובים באמת להילחם.
    מעבר לזה, לא פירטת מה הקשר ביניכם, וייתכן שהו אמרוכב בעיקר ממאבקי כוח והתעקשויות, ואז השאלה מה נשאר עוד? אולי כדאי לעשות לפעמים דברים ביחד שלא קשורים לוויכוחים ביניכן, פשוט סתם לשבת ולדבר, לעשות יום כיף ביחד וכו'.
    אם תרצי לפרט יותר על המשפחה ועל הילדה ולהביא כמה דוגמאות להתעקשויות, אנסה לעזור לך יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו