מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ביתי בת 15 עקשנית באופן יוצא דופןסמדר30/07/2010
כבר מקטנות היא הייתה עם ראש בקיר וא'א היה להגיע אליה -לא בטוב ואפילו לא כשהטריפה את דעתי וכעסתי עליה.עם השנים המצב משתפר אך עדיין יש בה עיקשות שלא מוכרת לי משום אדם אחר.נראה שאין לה שליטה על העיקשות והיא גם עצבנית ביותר-מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נערה עקשנית
סמדר ריינר30/07/2010שלום יעל,
הלוואי ואפשר היה לתת טיפים באופן כללי בלי להכיר את הפרטים וזה יתאים לכולם. אם הייתי ממציאה פטנט כזה, לבטח הייתי מאוד עשירה עכשיו...
אני מניחה שהעקשנות של ביתך מורכבת אול יגם מחלק מולד אבל גם קשור ה לדינימיקה במשפחה שעליה לא פירטת כלום, ויש להניח שאולי את לא מודעת לה, כמו כולנו - שקשה לנו לראות דברים באובייקטיביות כשהם נוגעים לנו.
באופן כללי שאני יכולה רק להציע לך להחליט על מהשאת מתעקשת איתה בחזרה ועל מה לא, ורק על הדברים החשובים באמת להילחם.
מעבר לזה, לא פירטת מה הקשר ביניכם, וייתכן שהו אמרוכב בעיקר ממאבקי כוח והתעקשויות, ואז השאלה מה נשאר עוד? אולי כדאי לעשות לפעמים דברים ביחד שלא קשורים לוויכוחים ביניכן, פשוט סתם לשבת ולדבר, לעשות יום כיף ביחד וכו'.
אם תרצי לפרט יותר על המשפחה ועל הילדה ולהביא כמה דוגמאות להתעקשויות, אנסה לעזור לך יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)