טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
סמדר שלום, ראשית תודה לתגובתך. כה קשה לי לבצע את מה שאת מציעה בעניין האחיזה. לעיתים רחוקות הוא יכול גם להעיף מכה גם "ליד אנשים" ואז אני מתביישת נורא שהגענו למצב הזה... כאילו שאני אשמה... היום היינו ביום הולדת של חבר במשך כל המסיבה הוא התנהג למופת שיחק יפה, שר ורקד ולקראת סיום אחד הילדים התגרה בו אז בני הציק לו ואז הוא אמר אני שמח שאתה הולך כעת הביתה וילד נוסף אמר גם אני שמח. הלב שלי יצא, נקרע לרסיסים... אינני דרמטית אך כך הרגשתי... קשה לי מאוד אינני מצליחה להתמודד עם זה. עצובה נורא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, אני בהחלט יכולה להבין את הקושי, את מתביישת עצובה וגם מאוכזבת מכך שבנך מעמיד אותך במצבים האלה. זה לא נעים ולא פשוט. האחיזה זו הצעה רק אם לא ניתן להפסיק את האלימות בדרך אחרת. כמו כן הצעתי לך עוד כמה דרכי התמודדות. אם עדיין קשה לך,ואת לא מוצאת את הכוחות, אולי כדאי שתפני להדרכת הורים מסודרת ועיקבית שתוכל לתמוך בך לאורך התהליך שהוא באמת לא קל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד