מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מעברים מרוביםיעל01/08/2010
שלום רב,
ביתי בת השנתיים נמצאת לקראת מספר מעברים משמעותיים בחייה: מעבר דירה, מעבר למיטת נוער, מעבר לגן חדש ובנוסף, קיים הרגל ממושך אותו אנו רוצים להפסיק: בכל בוקר, סביב השעה 5:00 היא קוראת לי (בבכי) ואני עוברת לשכב יחד אתה על המזרן פעילות שנמצא למרגלות מיטתה (כך אנו ישנות עוד שעה לפחות). הרגל זה נוצר עקב התעורריויות מוקדמות שלה ורצון שלנו לזכות בעוד קצת שינה... במידה ואני לא ניגשת היא ממשיכה לבכות ואז מתחילה את היום הפוך מאחר ומתעוררת מאוד מוקדם. גם הרגל זה רצוי שייפסק אבל אני לא יודעת אם לעשות הכל בבת אחת. חשבתי לא להכניס אפילו מזרן לחדר ופשוט לקבוע עובדה בשטח שאמא לא ישנה בחדר שלה יותר אבל אני לא בטוחה לגבי זה..
אנא עצתך..
תודה, יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעברים מרובים
ליאת גרוס01/08/2010שלום יעל. את צודקת שלא כדאי לעשות את כל המעברים בו זמנית. תעשי קודם רק את מה שחייבים. מעבר למיטת נוער והפסקת ההרגל עליו את מדברת חשובים אבל הייתי מחכה איתם עד שתתרגל לשינויים האחרים. למרות שמעבר הדירה הוא כאילו הזדמנות לעבור מיטה ולשנות הרגלים - לא הייתי עושה זאת. סבלנות.
בהצלחה ותתחדשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
יעל01/08/2010ראשית, תודה על התגובה המהירה.
אני רק רוצה לוודא שהבנתי אותך נכון. לדעתך, צריך לחכות עם המיטה ועם ההרגל של הגעתי אליה לפנות בוקר. את חושבת שקודם כדאי שתתרגל לבית ולגן ורק אז את שני הדברים האחרים?
תודה, יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)