מעברים מרובים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מעברים מרובים
    יעל
    01/08/2010

שלום רב,

ביתי בת השנתיים נמצאת לקראת מספר מעברים משמעותיים בחייה: מעבר דירה, מעבר למיטת נוער, מעבר לגן חדש ובנוסף, קיים הרגל ממושך אותו אנו רוצים להפסיק: בכל בוקר, סביב השעה 5:00 היא קוראת לי (בבכי) ואני עוברת לשכב יחד אתה על המזרן פעילות שנמצא למרגלות מיטתה (כך אנו ישנות עוד שעה לפחות). הרגל זה נוצר עקב התעורריויות מוקדמות שלה ורצון שלנו לזכות בעוד קצת שינה... במידה ואני לא ניגשת היא ממשיכה לבכות ואז מתחילה את היום הפוך מאחר ומתעוררת מאוד מוקדם. גם הרגל זה רצוי שייפסק אבל אני לא יודעת אם לעשות הכל בבת אחת. חשבתי לא להכניס אפילו מזרן לחדר ופשוט לקבוע עובדה בשטח שאמא לא ישנה בחדר שלה יותר אבל אני לא בטוחה לגבי זה..

אנא עצתך..

תודה, יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעברים מרובים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעברים מרובים

ליאת גרוס
    01/08/2010

שלום יעל. את צודקת שלא כדאי לעשות את כל המעברים בו זמנית. תעשי קודם רק את מה שחייבים. מעבר למיטת נוער והפסקת ההרגל עליו את מדברת חשובים אבל הייתי מחכה איתם עד שתתרגל לשינויים האחרים. למרות שמעבר הדירה הוא כאילו הזדמנות לעבור מיטה ולשנות הרגלים - לא הייתי עושה זאת. סבלנות.
    בהצלחה ותתחדשי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

יעל
    01/08/2010

ראשית, תודה על התגובה המהירה.
    אני רק רוצה לוודא שהבנתי אותך נכון. לדעתך, צריך לחכות עם המיטה ועם ההרגל של הגעתי אליה לפנות בוקר. את חושבת שקודם כדאי שתתרגל לבית ולגן ורק אז את שני הדברים האחרים?
    תודה, יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו