לקיחה בלי רשות/גניבה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לקיחה בלי רשות/גניבה
    לילי
    11/11/2007

שלום, מקווה שהגעתי לפורום הנכון... בני בן ה 9 ביקש בתקופה האחרונה כי יהיה לו איזור בחדר אישי (לא נעול), אותו לא אפתח ואכן כבדתי בתחילה את בקשתו. בימים האחרונים החלו להעלם לי מס' חפצים בבית ונאלצתי לאחר התלבטות 'לחטט' באיזור האסור. להפתעתי מצאתי שם 5 פריטים ששייכים לי. מה עושים? מצד אחד אני לא יכולה לומר לי שחיטטתי לו ובכך פלשתי לפרטיות שלו ומצד שני לא בטוחה שלעבור על זה לסדר היום זה הדבר הנכון. אשמח להמלצה בהקדם.... תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקיחה בלי רשות/גניבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקיחה בלי רשות

שושי יעקובי
    12/11/2007

על מנת לענות לך על שאלתך ולהבין מה המניעים של ילדך ללקיחת החפצים, חשוב לדעת באילו פריטים מדובר ומהיכן נלקחו. האם ישנם כללים ברורים בבית מה מותר לו לקחת ומה אסור, האם הפריטים הללו נלקחו ממקום פרטי שלך או הפריטים שנלקחו שייכים לכלל, האם הפריטים הללו בעלי משמעות מיוחדת עבור משהו בבית. ידיעה כי את הפרת את הכללים בינכם תתן לגיטימציה להפרת הכללים שלו. אני מציעה לך לשתף אותו בתחושות הצער על כך שאינך מוצאת את הפריטים ובחשיבות שיש להם עבורך. אולי לתת לו הזדמנות להשיבם.
    שושי יעקובי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו