מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- המשך לנערה העקשניתסמדר02/08/2010
הקשר ביננו הוא מצוין ,היא משתפת אותי בכל מה שעובר עליה וצוחקות יחד אך היא מעריצה אותי באופן שכבר מפריע לי ,אם תשב במחשב ואתקרב לשם היא מיד תקום ותתן לי את המקום -למרות שאני מסבירה שרק עברתי כאן .אם נלך לסופר היא תסחוב את הסלים הכבדים ולא תתן לי אפילו שקית אחת!והיא תתעקש ותתעקש שהיא אוהבת לסחוב,היא מתנהגת אלי כמו אל מלכה ובעקשנות שמעצבנת.היא למדה כינור כשהייתה בת 3 ולכולנו נשארו סיוטים מהצרחות ,ההזעות וההתפרעויות שלה כשהייתה צריכה להתאמן וכשלא התייחסתי להתפרצויות אבל בתוכי התפוצצתי -היא עברה להתעקש שאחבק אותה וש"נהיה חברות" כבר-ולא הניחה לי,היום המצב טוב בהרבה אך עדיין ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נערה עקשנית
סמדר ריינר02/08/2010שלום יעל,
אכן יש פה בעיה, אבל אני לא יודעת אם בעיה של עקשנות אלא של חוסר ביטחון עצמי וביטול עצמי של הילדה הזו למולך, ושל חרדה מאוד גדולה לאבד אותך. זה לא אומר שאת לא אוהבת אותה או לא נותנת לה ביטחון, את זה אני לא יודעת , אבל אין ספק שיש כאן משהו לא פשוט, ואני מאוד ממליצה לכם ללכת לטיפול, אולי טיפול משפחתי, כי נראה לי שזה משהו שקשור לקשר ביניכן ולקשרים במשפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)