מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עיוותים תנועות משונותחגית03/08/2010
שלום,
יש לי ילד מקסים בן 7 . בגיל 3 הוא החל בתנועות ידיים משונות ולעיתים מלוות בעיוותים בפנים, זאת בכל פעם שהוא מתרגש.
הוא מעקם את הפנים ואת הידיים בזמן התרגשות אפילו מדברים קטנים.
בתחילה נסנו להתעלם, האמנו שזה יחלוף לבד. בהמשך, נסנו לדבר איתו שישתדל להפסיק עם זה, אולם הוא אומר שהוא לא מצליח.
הוא מודע לתנועות האלה ולעיתים ילדים שואלים אותו למה הוא עושה זאת. אני חושת שהוא ייפגע מתגובות של ילדים בהמשך.... האם ניתן להפסיק זאת בדרך מסויימת? האם זה יעבור עם הזמן? אם כן,מתי?
תודה ויום נעים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבתי בת 6.5 יש התנהגות דומה
אביטל03/08/2010שלום
גם לבתי יש תנועות ידים מהירות ממוקדות לאיזור הרצפה כאשר היא מתרגשת (לדוגמא עומדת לזכות בתחרות, לעשות משהו חדש וכ..), תופעה זו לפחות בשנה וחצי האחרונות לעיתים יותר ולעיתים פחות, בשלב זה הסביבה עדיין לא הגיבה אך אני חוששת שבעתיד יכולים להציק לה על כך, שאר התפקודים נראים לי נורמלים. אגב לאחותה התאומה אין את זה.
כשואלת לפני, האם לפנות לעזרה? מי הכתובת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאביטל וחגית
סמדר ריינר03/08/2010שלום לכן,
נראה לי שכדאי להתחיל מרופא ילדים, אולי צריך הפניה לנוירולוג, ייתכן שמדובר בטיקים שמאפיינים תסמונת טורט, אולי יש הסבר אחר, אבל נראה לי שכדאי לבדוק את הכיוון הרפואי קודם כל ואולי אחר כךל את הכיוון הפסיכולוגי אם יהיה צורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)