מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד וזהות מיניתשרית04/08/2010
יש לי ילד בן 5 וחצי, הוא ילד מקסים, חכם מאד וחברותי, יש לו כשרונות רבים והוא תאטרלי מאד- אוהב להציג ולשחק, ויש לו חוש הומור מאד מפותח. לאחרונה אני מודאגת מאד, שכן אני מרגישה שיש לו בלבול מסויים בזהות , הוא מתחפש בכל הזדמנות שיש לו לבת עם שמלה ונעלי עקב, מכריז שהוא אוהב צבע וורוד וסגול, לא אוהב משחקי כדור, ובימים האחרונים הוא אפילו אמר לי שלא בא לו להיות בן. יחד עם זאת, בגן יש לו חבר טוב שהוא משחק איתו הרבה, (למרות ששאר חבריו בגן זה מהבנות יותר.). הוא אמר לי לאחרונה שהוא רוצה שארשום אותו לחוג ג'ודו, הוא משתובב ומשחק לפעמים גם ב"אגרסיביות" של בנים שובבים עם אחיו התאום, בקיצור אני מאד מבולבלת ומודאגת. אציין כי אחיו התאום הוא הקיצוניות ההפוכה: מאד "גברי" בהתנהגות, משחק במשחקי "לחימה", כדורגל וכיו"ב. האם עלי לפנות לייעוץ? האם יש סיבה לדאגה הרבה שלי בגיל הרך שלו? מה לעשות? עוד אציין כי אנו משפחה חד הורית (ללא אבא), אם כי לילדים יש דמות סב קבועה ודמות דוד שהם קשורים אליהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד וזהות מינית
סמדר ריינר04/08/2010שלום שרית,
זה גיל קטן, ולא חייב להיות שהוא מפתח בעיה בעניין, אבל לצערי אני בהחלט לא יכולה להגיד לך באופן ודאי שאין שום בעיה. לכן אולי כדאי שאכן תפני לייעוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)