חרדת נטישה-לא עניתם לי...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חרדת נטישה-לא עניתם לי...
    מורן
    04/08/2010

שלום רב
    יש לי ילד בן שלוש מאוד שבספטמבר נכנס לטרום חובה. עד עכשיו הוא היה בגן פרטי.
    בתקופה האחרונה בכל פעם שהוא נאלץ להיפרד מאיתנו הוא נכנס לבכי היסטרי,משתולל ואף מרביץ לעצמו וממש קשה להרגיע אותו בכי שממש מטריד אותי...
    זה לא היה כך בעבר ובנוסף הוא לא עבר איזה משבר שעזבנו אותו לבד או משהו...ההפך אנחנו משתדלים להשאיר אותו בדרך כלל עם אחד מאיתנו. ככה פתאום זה התחיל ללא כל סיבה מוצדקת..{נולדה לו אחות לפני כמעט שנה אני לא חושבת שזה קשור הוא מקבל אותה מאוד יפה ,והיחס כלפיו לא השתנה}.
    זה קורה ששמים אותו בגן או בבית כאשר אחד מאיתנו נאלץ ללכת. אז מצד אחד הוא רוצה ללכת עם אבא ומצד שני הוא רוצה להישאר עם אמא ולבסוף שנשאר עם אחד מאיתנו הוא ממש נכנס להיסטריה שאי אפשר להשתלט עליו!! אוטוטו הוא נכנס לגן חדש מה יהיה אז...?
    יש לציין שאני תמיד מדברת איתו ומסבירה לו מה הולך להיות ולא מסתירה ממנו דבר {כמובן שבשפה בוגרת שמתאימה לגילו.} וגם כשאני נאלצת ללכת אני תמיד מסבירה לו שאמא ואבא חוזרים ולא עוזבים אותו ושנפרדים נותנים נשיקה וחיבוק ואומרים שלום יפה הוא תמיד אומר שהוא לא יבכה אבל כשמגיעים לסיטואציה זה לא כך...
    אני ממש מוטרדת מהמצב בייחוד שהוא הולך להיכנס לגן חדש!
    אשמח לעצה
    בתודה מראש מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדת נטישה-לא עניתם לי...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עניתי

סמדר ריינר
    04/08/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו