לא רוצים לישון, רוצים להשתגע...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא רוצים לישון, רוצים להשתגע...
    תהילה
    04/08/2010

אני אמא לשני מתוקים בני 4 ו-2 שחולקים בשמחה חדר משותף. לפני כחודש וחצי העברנו את הקטן למיטה נמוכה עם מגן במקום מיטת תינוק ממנה טיפס החוצה. מאז השינוי החבר'ה עושים כל ערב חגיגות וממאנים ללכת לישון. עד היום ב- 20:00 הם כבר היו ישנים ועכשיו אין שקט עד 22:30. הקטן מבקר במיטה של הגדול ושניהם יוצאים לסלון שוב ושוב בקול תרועה וצחוק ואנחנו כמו יו-יו מחזירים אותם למיטה שוב ושוב ושוב. דווקא הגדול נרדם שעה לפני הקטן שפשוט לא נגמרת לו הבטריה... ניסינו את השיטה של "סופר נני" והחזרנו אותם לחדר בלי תגובה בכלל המון פעמים במשך כמה ערבים אך זה לא הועיל כלל. אנחנו די מותשים והופכים בשלב מסויים לעצבניים כי יש לנו המון משימות לשעות הערב כמו לימודים, נקיון ואפילו סתם כיף ואנחנו לא מגיעים לזה. מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות שינה בגיל הרך

נעמה סבג שמש
    05/08/2010

שלום תהילה,

גם בגילאים שכאלה תהליך הקניית הרגלי שינה הוא חלק מהעניין.
    עם כל שינוי בהתפתחות הילדים, יש להציב גבולות מחודשים.

נראה כי מיום ליום סמכותכם בעיני הילדים נפגעת. אם קשה לם להרדים אותם בו זמנית, פצלו את ההרדמות. בכל זאת, אינם באותם הגילאים, והקטן, נכון שישן עוד קודם. כשתצטרכו להתמודד עם כל ילד בנפרד , יוקל לכם.
    השיטה שתיארת יכולה לעבוד בתוספת הפן בו אני מאמינה: הורות ברוח האינטליגנציה הרגשית. אני מאמינה שיש להכין ילד מראש, בצורה ובדרך הנכונה, לתת לו פידבקים חיוביים ולעשות תהליך בצורה הדרגתית כדי להשיג את מבוקשך. כל זה בשילוב לאסרטיביות ונחישות מצעידכם, יעשה את העבודה.
    אתם מוזמנים לקרוא באתר שלי מאמרים בנוגע לסמכות וגבולות.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו