מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא רוצים לישון, רוצים להשתגע...תהילה04/08/2010
אני אמא לשני מתוקים בני 4 ו-2 שחולקים בשמחה חדר משותף. לפני כחודש וחצי העברנו את הקטן למיטה נמוכה עם מגן במקום מיטת תינוק ממנה טיפס החוצה. מאז השינוי החבר'ה עושים כל ערב חגיגות וממאנים ללכת לישון. עד היום ב- 20:00 הם כבר היו ישנים ועכשיו אין שקט עד 22:30. הקטן מבקר במיטה של הגדול ושניהם יוצאים לסלון שוב ושוב בקול תרועה וצחוק ואנחנו כמו יו-יו מחזירים אותם למיטה שוב ושוב ושוב. דווקא הגדול נרדם שעה לפני הקטן שפשוט לא נגמרת לו הבטריה... ניסינו את השיטה של "סופר נני" והחזרנו אותם לחדר בלי תגובה בכלל המון פעמים במשך כמה ערבים אך זה לא הועיל כלל. אנחנו די מותשים והופכים בשלב מסויים לעצבניים כי יש לנו המון משימות לשעות הערב כמו לימודים, נקיון ואפילו סתם כיף ואנחנו לא מגיעים לזה. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות שינה בגיל הרך
נעמה סבג שמש05/08/2010שלום תהילה,
גם בגילאים שכאלה תהליך הקניית הרגלי שינה הוא חלק מהעניין.
עם כל שינוי בהתפתחות הילדים, יש להציב גבולות מחודשים.
נראה כי מיום ליום סמכותכם בעיני הילדים נפגעת. אם קשה לם להרדים אותם בו זמנית, פצלו את ההרדמות. בכל זאת, אינם באותם הגילאים, והקטן, נכון שישן עוד קודם. כשתצטרכו להתמודד עם כל ילד בנפרד , יוקל לכם.
השיטה שתיארת יכולה לעבוד בתוספת הפן בו אני מאמינה: הורות ברוח האינטליגנציה הרגשית. אני מאמינה שיש להכין ילד מראש, בצורה ובדרך הנכונה, לתת לו פידבקים חיוביים ולעשות תהליך בצורה הדרגתית כדי להשיג את מבוקשך. כל זה בשילוב לאסרטיביות ונחישות מצעידכם, יעשה את העבודה.
אתם מוזמנים לקרוא באתר שלי מאמרים בנוגע לסמכות וגבולות.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)