ילד בן 6 ודחוף לעזור לי...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן 6 ודחוף לעזור לי...
    ליאת
    04/08/2010

אני אמא לשני ילדים ילד בן 6 וילדה בת 3 היחסים בינם יפה אך לאחרונה שמתי לב שהילד מתחיל להתנהג אחרת בזמן השינה הוא משחק עם איבר המין שלו כשהוא יושן על הבטן כאילו שהוא מאונן וזה לא רק לפני שינת הערב כנראה זה מרגיע אותו לישון או משהו זה יכול להיות באמצע היום כשהוא רואה טלוויזיה למשל על הספה אני מנסה כל הזמן להיות ספונטנית ולא להגיב מיד בביקורת ממני או לבקש ממנו להפסיק אלא פשוט מנסה להפעיל אותו או להסיח את דעתו מהר במשהו אחר ולהיות תמיד לידו בזמן האפשרי שאני יכולה אבל את האמת זה מתחיל לשגע אותי ואני לי משתפת אף אחד בבעיה הזאת חוץ מבעלי אבל את האמת זה מגעיל אותי גם ואני מחפשת דרך להפסיק לו את זה אבל אני לא מצליחה אם אפשר לעזור לי בהקדם האפשרי ולהדריך אותי איך להתמודד עם הבעיה והאם זה טבעי בכלל בהתפתחות שלו ותודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 6 ודחוף לעזור לי...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן 6

סמדר ריינר
    04/08/2010

שלום ליאת,
    קודם כל צריך לנסות פשוט להגיד לו בצורה ברורה וישירה אבל לא מעליבה, למשל:" מה שאתה עושה כשאתה על הבטן מאוד נעים לך בפיפי, זה נקרא אונן וזה בסדר וזה טבעי, אבל עושים את זה רק בפרטיות כשאף אחד לא רואה, כי זה דבר פרטי".
    אם אחרי שהסברת - הוא זאת ליד אנשים, או שנראה לך שהוא עושה את זה יותר מדי או כל הזמן, כדאי לגשת לטיפול ולבדוק ממה זה נובע, זה אכן סוג של הרגעה, ואז נשאלת השאלה ממה הו אצריך להירגע, האם יש חרדות, או האם נחשף לגירוי מיני מוגזם מיותר במקום כלשהו, (בטלוויזיה, בשכונה או במקום אחר).
    כרגע תמצי קודם כל את האופציה של פשוט להגיד. אם זה לא עוזר תמשיכי הלאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו