מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד בן 6 ודחוף לעזור לי...ליאת04/08/2010
אני אמא לשני ילדים ילד בן 6 וילדה בת 3 היחסים בינם יפה אך לאחרונה שמתי לב שהילד מתחיל להתנהג אחרת בזמן השינה הוא משחק עם איבר המין שלו כשהוא יושן על הבטן כאילו שהוא מאונן וזה לא רק לפני שינת הערב כנראה זה מרגיע אותו לישון או משהו זה יכול להיות באמצע היום כשהוא רואה טלוויזיה למשל על הספה אני מנסה כל הזמן להיות ספונטנית ולא להגיב מיד בביקורת ממני או לבקש ממנו להפסיק אלא פשוט מנסה להפעיל אותו או להסיח את דעתו מהר במשהו אחר ולהיות תמיד לידו בזמן האפשרי שאני יכולה אבל את האמת זה מתחיל לשגע אותי ואני לי משתפת אף אחד בבעיה הזאת חוץ מבעלי אבל את האמת זה מגעיל אותי גם ואני מחפשת דרך להפסיק לו את זה אבל אני לא מצליחה אם אפשר לעזור לי בהקדם האפשרי ולהדריך אותי איך להתמודד עם הבעיה והאם זה טבעי בכלל בהתפתחות שלו ותודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד בן 6
סמדר ריינר04/08/2010שלום ליאת,
קודם כל צריך לנסות פשוט להגיד לו בצורה ברורה וישירה אבל לא מעליבה, למשל:" מה שאתה עושה כשאתה על הבטן מאוד נעים לך בפיפי, זה נקרא אונן וזה בסדר וזה טבעי, אבל עושים את זה רק בפרטיות כשאף אחד לא רואה, כי זה דבר פרטי".
אם אחרי שהסברת - הוא זאת ליד אנשים, או שנראה לך שהוא עושה את זה יותר מדי או כל הזמן, כדאי לגשת לטיפול ולבדוק ממה זה נובע, זה אכן סוג של הרגעה, ואז נשאלת השאלה ממה הו אצריך להירגע, האם יש חרדות, או האם נחשף לגירוי מיני מוגזם מיותר במקום כלשהו, (בטלוויזיה, בשכונה או במקום אחר).
כרגע תמצי קודם כל את האופציה של פשוט להגיד. אם זה לא עוזר תמשיכי הלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)