התנהגות שונה ילד בן 4

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התנהגות שונה ילד בן 4
    שרונית74
    05/08/2010

בני אוטוטו בן 4 ולאחרונה משהו השתנה אצלו מבחינה התנהגותית.
    בגן - בחודש האחרון כל יום היה מרביץ בגן. כמעט כל יום זה היה לילדה ספציפית אבל לא רק. זה הגיע למצב שהילדים שלהם הוא מרביץ היו נכנסים בבוקר לגן, כשהיו נכנסים לגן והיו רואים את הבן שלי בגן, היו מתחילים צרחות ובכי. כל ילד היה אומר בבכי לאמא שלו שהוא לא רוצה להיכנס לגן כי הבן שלי שם.
    חוץ מזה יש לי עוד בת קטנה בגיל 1.5 שגם אליה הוא החל להיות יותר אלים, יותר מציק וכו'. זה יכול להגיע למצב שהיא עומדת על ידו והוא דוחף אותה חזק ו/או בגן הוא רואה שהיא שוכבת על הדשא הוא מתיישב עליה.
    כל הדברים האלה חדשים בשבילי - לא מכירה אותו ככה.
    השבוע למשל באמצע ארוחת צהריים עם הילדים בגן - הוא ירק על כמה ילדים את האוכל.
    בגן הבטיחו לי שאף ילד אחר לא עושה את זה כלומר שאין לו ממי ללמוד.
    איך יודעים אם זה קשב וריכוז?
    כמו כן הוא עדיין לא גמול - אנחנו לא מצליחים לגמול אותו, הוא לא מראה סימנים שהוא מבין או שהוא בעניין. (אני לא יודעת אם יש קשר אבל היתה לו התפתחות מוטורית גסה מאוד מאוד מאוחרת. החל ללכת עצמאית רק בגיל שנתיים וחודשיים).
    אשמח לקבל תשובה בנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התנהגות שונה ילד בן 4

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנהגות שונה

ליאת גרוס
    05/08/2010

שלום שרונית
    הפרעת קשב לא מופיעה ככה פתאום . מדובר על הפרעה מולדת שלא בהכרח מתבטאת באלימות.
    תקופה של אלימות מעידה על סוג של תסכול וכעס שאינו יכול או יודע לבטא באף דרך אחרת.
    קרה ודאי משהו לפני כחודש שהשפיע על התנהגותו ועדיין משמר אותה.
    יש צורך להבין מה מעיק עליו ולסייע לו למצוא דרך לבטא ולפתור את הקושי. במקביל חשוב להציב גבולות מאד ברורים בנוגע לאלימות תוך מסר אחיד של שני ההורים והגננת.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו