בבקשה עיזרו לי לעזור לבתי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בבקשה עיזרו לי לעזור לבתי
    אמא
    11/11/2007

שלום,
    בתי בת 9 . ילדה טובה מתוקה אחראית רגישה .מאז תחילת השנה משנעשו הלימודים עבורה יותר קשים מבעבר , היא מרבה להכנס ללחץ משיעורי בית (מהכמות, מרמת הקושי )ממה שיהיה בתעודה מכך שהיא פוחדת להכשל ..היא אף מודה בפני שיש לה כאבי בטן ותחושה רעה כשהיא חושבת על הלימודים . כואב לי לשמוע זאת ממנה. אציין שאכן הלימודים השנה אינם קלים עבורה , היא צריכה להתאמץ מאוד כדי להשיג ציונים טובים . הדבר פוגע בדימויה העצמי . כמו כן אני חוששת מאוד שמא אני טועה בדרך שלי לטפל בנושא ואיני מקלה עליה בכך שאני עומדת על כך שהיא תלמד היטב ותתרגל היטב וכנראה שאני מעמיסה עליה לחץ. אך מצד שני לולא אותו לחץ אפשר בודאות לומר שרמת הישגיה תפחת משמעותית.
    אני בדילמה - מצד אחד רוצה ילדה מאושרת ללא תסביכים ומצד שני שיהיו ציונים מכובדים .
    סליחה על אורך השאלה ותודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה עיזרו לי לעזור לבתי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיים בלימודים

שושי יעקובי
    12/11/2007

היות ומדובר בקשיים בלימודים הייתי ממליצה לשתף את המחנכת שלה. כך יכול להיות שניתן יהיה להקל במשהו על ביתך, לחזק את הביטחון העצמי שלה באמצעות חיזוקים של המחנכת ולהבין יותר את מקור הקשיים. נשמע כי שתיכן זקוקות להתערבות של גורם שלישי שיקל עליכן להתמודד עם נושא הלמידה. לכן אני ממליצה בשלב הראשון לשתף את המחנכת. במידה וזה לא יספיק כדאי להתייעץ עם גורם מקצועי נוסף.
    שושי יעקובי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו