מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- העדפת סבתאסני06/08/2010
שלום לך,
בתי בת 5 ושלושה חודשים בת יחידה שמעדיפה סבתא אחת על פני השניה . זה בא לידי ביטוי ביחס שונה ומעליב.הסבתא הנערצת (חמותי) יש לה עוד 4 נכדים והיא סבתא מאוד מפנקת ,לאימי ביתי הינה הנכדה היחידה ולכן גם היא מאוד מפנקת. משום מה הבת שלי מעדיפה את חמותי ואף מציינת שהיא אוהבת יותר את סבתא דינה(חמותי) והיא לא יודעת מה הסיבה.אני מודעת לזה שלא אוכל להשתלט על ההעדפות מה שמכאיב לי זה ההתנהגות הלא תמיד נעימה והחוסר כבוד שלעיתים מלווה בסלידה שמעציבה אותי נורא.אשמח אם תוכלי לכוון אותי איך מתמודדים עם סיטואציה כזו עצוב לי מאוד על אימי שזו נכדתה היחידה שהיא מאוד מאוד אוהבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העדפת סבתא
סמדר ריינר06/08/2010שלום סני,
לא ציינת שום פרטים על המשפחה וגם לא הרבה על הסבתות. מלבד הפונקציה של "לפנק" סבתות הן גם בני אדם, והן משדרות עוד כמה דברים. בנוסף גם לא ציינת מה היחס הכללי אל האימהות שלכםן מצידכם, מה היא בדיוק עושה אצל כל הסבתות והאםן יש רק סבתות או גם סבים?
ההשערה שעולה בדעתי, ואני לא יודעת אם היא נכונה כי אין די פרטים - שאולי אצל חמותך מדובר באישה עם ביטחון, ובבית שמח ושוקק חיים, ואילו אצל אימך מדובר באישה שמשדרת פחות ביטחון, אולי היא כל כך רוצה יחס מהילדה שזה מעמיס על הילדה, אולי יש משהו עצוב ולא נעים, וכו'.
ייתכן שאילו דברים אחרים בכלל, אבל יחס לסבתות לא נמדד רק על ידי פינוק, וכדאי לשים לב לפרטים נוספים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)