העדפת סבתא

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• העדפת סבתא
    סני
    06/08/2010

שלום לך,
    בתי בת 5 ושלושה חודשים בת יחידה שמעדיפה סבתא אחת על פני השניה . זה בא לידי ביטוי ביחס שונה ומעליב.הסבתא הנערצת (חמותי) יש לה עוד 4 נכדים והיא סבתא מאוד מפנקת ,לאימי ביתי הינה הנכדה היחידה ולכן גם היא מאוד מפנקת. משום מה הבת שלי מעדיפה את חמותי ואף מציינת שהיא אוהבת יותר את סבתא דינה(חמותי) והיא לא יודעת מה הסיבה.אני מודעת לזה שלא אוכל להשתלט על ההעדפות מה שמכאיב לי זה ההתנהגות הלא תמיד נעימה והחוסר כבוד שלעיתים מלווה בסלידה שמעציבה אותי נורא.אשמח אם תוכלי לכוון אותי איך מתמודדים עם סיטואציה כזו עצוב לי מאוד על אימי שזו נכדתה היחידה שהיא מאוד מאוד אוהבת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    העדפת סבתא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העדפת סבתא

סמדר ריינר
    06/08/2010

שלום סני,
    לא ציינת שום פרטים על המשפחה וגם לא הרבה על הסבתות. מלבד הפונקציה של "לפנק" סבתות הן גם בני אדם, והן משדרות עוד כמה דברים. בנוסף גם לא ציינת מה היחס הכללי אל האימהות שלכםן מצידכם, מה היא בדיוק עושה אצל כל הסבתות והאםן יש רק סבתות או גם סבים?
    ההשערה שעולה בדעתי, ואני לא יודעת אם היא נכונה כי אין די פרטים - שאולי אצל חמותך מדובר באישה עם ביטחון, ובבית שמח ושוקק חיים, ואילו אצל אימך מדובר באישה שמשדרת פחות ביטחון, אולי היא כל כך רוצה יחס מהילדה שזה מעמיס על הילדה, אולי יש משהו עצוב ולא נעים, וכו'.
    ייתכן שאילו דברים אחרים בכלל, אבל יחס לסבתות לא נמדד רק על ידי פינוק, וכדאי לשים לב לפרטים נוספים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו