מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הבת שלישרה06/08/2010
שלום לכם ביתי בת 16 מאז ומתמיד סרבה ללכת לבית הספר אינה יוצאת אם חברות בעיקרון אינה יוצאת בכלל לבד רוב הזמן בבית ניסיתי לקחת אותה לפסיכולוג אך היא מסרבת בכל תוקף השנה נשארה כיתה והמצב הולך ומחמיר אינה רוצה להירשם לחוגים ולכל דבר אחר וכל החופש יושבת בבית ומסרבת אפילו לרדת למטה ניסיתי הכל אני חסרת פיתרון עירבתי מבית הספר בשנה שעברה אך לא יכלו לעשות מאום עירבתי חברות שיקראו לה לצאת אך אמרה שמרגישה שלא רוצים אותה מה עושים אנא עיזרו לי כואב לי מה שעובר עלייה בתודה שרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נערה בת 16
סמדר ריינר06/08/2010שלום שרה,
אכן את מתארת מצב חמור מאוד, מצריך טיפול. מה שעושים כשילד מסרב להגיע לטיפול- ההורים הולכים להדרכת הורים. גם זה לאט לאט יכול להביא שינוי אצל הילד. לכן חשוב מאוד, שאת, ואם אביה של הילדה בתמונה (ואת לא אם חד הורית מבחירה למשל) אז גם הוא תלכו להדרכת הורים. הדברים הגיעו למצב חמור מדי בשביל לעזור דרך עיצה בפורום בלבד.
עשו זאת בהקדם, כי זה נשמע לי דחוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובתך ושאלה
שרה08/08/2010לציין שאב ביתי נפטר כשהייתה בת 5 ,אני נמצאת במערכת יחסים זה 7 שנים לא מתגוררים ביחד ,הבת הבכורה עברה לגור אם חבר זה שנתיים ורק הצעירה גרה איתי ,עלי לציין גם שהילדה עצלנית אינה לוקחת דבר לבד ואינה יוצאת בלעדיי ואם כן רק כשהיא חייבת ,הדרכה להורים אין בסביבתנו וזו בעייה ושוב ביא מסרבת להגיע לשיחות האם יש לך עוד רעיון בבקשה,בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנערה בת 16
סמדר ריינר08/08/2010שלום שרה,
הילדה לא עצלנית, היא בחרדה או בדיכאון, או שניהם. אתם חייבים דחוף לפנות לגורם מקצועי, זה לא לבחירה בכלל, זה כמו טיפול רפואי, בדיוק כמו שלטיפול שיניים לא היית מבקשת במקרה כזה עיצה אחרת, כך גם כאן. גם אם זה דורש לנסוע מעבר לאיזור שלכם ייתכן גם שיהיה צורך לערב פסיכיאטר, אני לא יודעת. אנא גשו בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)