ילדה אלימה בת 3

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה אלימה בת 3
    דורית
    06/08/2010

שלום,
    יש לי 2 בנות, בת 6.5 ובת 3.
    הקטנה שלי אלימה. היא מתבטאת מילולית מאוד יפה ולא מנבלת את הפה, אבל כן מוציאה לשון, צובטת, בועטת, מרימה יד ועוד.
    היא אלימה כלפי, כלפי בעלי וכלפי אחותה ולא משנה לה אם אנחנו בבית או מחוצה לו.
    ביררתי בגן ואין להם מושג על מה אני מדברת, הם טוענים שהיא מלאך, חייכנית, חברותית וכו'... ולא השתנה כלום לאחרונה שיכול להשפיע על התנהגותה.
    ההתנהגות שלה מעמידה אותי במצב שאין לי מושג מה לעשות עם זה. בהתחלה צעקתי עליה והסברתי לה- לא עבד. עברתי לדיבור שקט - לא עבד. התעלמתי ממנה - לא עובד. אני כן מענישה אותה למשל: אם קרה והתנהגה ככה לפני שתכננו לעשות משהו יחד כולנו, אז היא לא תשתתף בזה, למשל אם תכננו ללכת לגן משחקים היא לא תלך ותשאר איתי בבית.
    אני יכולה להמשיך עוד עוד עם הרבה דוגמאות, אבל המקום כאן לא מספיק לזה.
    איך אני מטפלת בהתנהגות הזו?
    תודה מראש - דורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה אלימה בת 3

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 3

סמדר ריינר
    06/08/2010

שלום דורית,
    האם את יכולה לפרט יותר את הסיטואציות בהן זה קורה? למה היא הגיבה, איך בדיוק היא הגיבה איך התמודדתם ומה הייתה התוצאה? תני שתיים שלוש דוגמאות ואנסה לעזור לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו