מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רק אמאדלית07/08/2010
יש לנו 3 ילדים הקטן תינוק בן 8 ח'
שתי בנות בנות 6 ו-9 בעלי עד לפני חודשיים עבד משמרות והיה מעט בבית.
הבעיה שמפריעה לי ורוצה לדעת ממה היא נובעת היא שכיום בעלי נמצא יותר בבית כאשר אנחנו נמצאים יחד עם הילדים הבנות פונות רק רק אליי הן כאילו לא רואות אותו. (יושבים בארוחת צהריים בקבוק המים נמצא ליד בעלי אני רחוקה מהבקבוק ובכל זאת הילדה פונה אליי שהיא צמאה והיא רוצה לשתות כאילו הוא לא יושב שם ויכול למזוג לה) אנחנו משתדלים לאחרונה כל הזמן לאמר להן אבא פה תשאלו את אבא... תבקשו מאבא וכו'.
הן לא מפנימות את זה, כל היום אמא תראי אמא תביאי אמא... אמא... אמא. ..כאילו אין אבא בבית ואני מאוד עייפה מזה.
אציין שלאבא כנראה היה נח שלא פונים אליו לא מפריעים לו והוא לא נפגע מהן.
אבל כשאמרתי לו שהן פשוט לא סופרות אותו והוא כמו אויר בישבילן פתאום האגו התעורר והוא משתף פעולה ודורש שידברו ויפנו אליו.
מה לעשות שיכירו באבא ויפנו אליו מבלי שנאמר להן כל הזמן?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק אמא
סמדר ריינר07/08/2010שלום דלית,
קודם כל זה טוב שאבא נמצא יותר. אני לא יודעת במה באה לידי ביטוי ההימצאות שלו. זה שהוא נמצא, זה עדיין לא אומר בהכרח שהוא נוכח. כדי להיות נוכח באמת, זה לא מספיק לשבת ולחכות שהבנות תפנינה אליו. אלא עליו לקחת יוזמה, להתעניין בהם, להציע פעילויות משותפות, ליזום וכו'.
אפילו את הפניה לפורום את יזמת ולא הוא. אני בטוחה שהוא יודע להשתמש באינטרנט...לכן כדאי לתת לו לקרוא את התשובה ולהציע לו להיות יותר אקטיבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)