טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב. נכדי בן ה-9 ביקר בביתי בסוף השבוע. לאחר לכתו גיליתי שנלקחו מספר פריטים מחדר העבודה.(מחשבון.יומן.פנקס) שוחחתי עם בתי.היא מצאה את הפריטים במגרה "הסודית" של הנכד. כיצד מתמודדים עם הבעיה מול הנכד? ברצוני לציין כי זו פעם ראשונה שזה קרה (עד כמה שידוע לי).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לילי אני מציעה לדבר עם ביתך ולחושב יחד עם דרך פעולה שתתאים לה. באופן עקרוני, אני מציעה לשוחח עם הנכד בפתיחות. לומר לו ששמת לב שהוא לקח מספר חפצים ללא רשות, ושאת רוצה לדעת למה. אני מציעה לנסות להעביר לו את המסר שאת באמת רוצה להבין ולא להאשים. לעיתים, בעת תחושת חסך (אפילו געגועים להורים) ילדים ממלאים את החסך והריק הזה בחפצים. בברכה, שרון באומל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד