עזרה בבחירת גן - דחוף.....

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירת גן - דחוף.....
    אלונה
    07/08/2010

שלום רב,
    אני מתלבטת לגבי בחירת גן בשנה הבאה לביתי, היא תהיה בת שנתים ושבעה חודשים. האופציות הן גן פרטי ומושקע, גננת מקסימה, פינת חי טיולים במושב וכו..אבל בקבוצה שלה יהיו רק חמישה שישה ילדים. האופצייה השנייה זה גן בפיקוח התמ"ת, (גם במושב) , בהרגשה שלי יש פחות השקעה , האוכל הוא מקייטרינג , (לא אוכל בייתי..) בקבוצה יש 16 ילדים אבל טווח הגילאים שיהיו בקבוצה שלה הוא בן שנה ועשר לשנתיים וכמה חודשים. כלומר היא תהייה הכי גדולה. (אני עדיין לא יודעת לדבי הפילוח - כמה ילדים מכל גיל). לסיכום - גן מושקע עם חמישה שישה ילדים או גן פחות מושקע , קבוצה גדולה אבל היא הכי גדולה (ואולי הרב יהיו לכיוון השנה ועשר...)
    (אני נוטה לכיוון הגן הפרטי אבל חוששת לעשות לה עוול כי נראה לי שבגיל הזה הכי חשוב האינטרקצייה החברתית.
    תודב רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבחירת גן - דחוף.....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירת גן

סמדר ריינר
    07/08/2010

שלום אלונה,\
    נראה לי שאת יכולה ללכת בשקט עם נטיית ליבך. חמישה שישה ילדים הם מספיק אינטראקציה חברתית...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו