טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אני מתלבטת לגבי בחירת גן בשנה הבאה לביתי, היא תהיה בת שנתים ושבעה חודשים. האופציות הן גן פרטי ומושקע, גננת מקסימה, פינת חי טיולים במושב וכו..אבל בקבוצה שלה יהיו רק חמישה שישה ילדים. האופצייה השנייה זה גן בפיקוח התמ"ת, (גם במושב) , בהרגשה שלי יש פחות השקעה , האוכל הוא מקייטרינג , (לא אוכל בייתי..) בקבוצה יש 16 ילדים אבל טווח הגילאים שיהיו בקבוצה שלה הוא בן שנה ועשר לשנתיים וכמה חודשים. כלומר היא תהייה הכי גדולה. (אני עדיין לא יודעת לדבי הפילוח - כמה ילדים מכל גיל). לסיכום - גן מושקע עם חמישה שישה ילדים או גן פחות מושקע , קבוצה גדולה אבל היא הכי גדולה (ואולי הרב יהיו לכיוון השנה ועשר...) (אני נוטה לכיוון הגן הפרטי אבל חוששת לעשות לה עוול כי נראה לי שבגיל הזה הכי חשוב האינטרקצייה החברתית. תודב רבה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד