אח חדש ובעיות שינה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אח חדש ובעיות שינה
    ולנטינה
    07/08/2010

שלום רב,
    הבת שלי רות בת 14 חודשים ונראה לי מאוד מקנאה בתינוק החדש שהגיע הביתה לפני שבועיים
    אני ובעלי מאוד משתדלים לתת לה תשומת לב ולהיות סבלנים איתה ובמהלך היום מתעסקים עם התינוק כמה שפחות מולה, אני גם מבקשת ממנה לעזור לי עם הלבשה והחטלת התינוק והיא אוהבת את זה אבל היא לפעמים בוכה במיוחד כשאבא שלה מחזיק בתינוק ובאופן כללי מאוד קשה , עושה כריזות, זורקת דברים ברצפה, אפילו לראשונה הרימה ידיים עלינו
    הבעיה העיקרית היא הפרעה בשינה, לפני התינוק היא הייתה ישנה פעמיים ביום שעתיים והולכת לישון בלילה בשמונה וחצי בלי יותר מדי בכי ובעיות, כיום היא מתקשה לישון צהריים ובלילה זה בכלל אסון, איך שאני מקרבת אותה למיטה היא מתחילה לבכות ולצרוח וזה יכול לקחת שעה/שעתיים עד שהיא תרדם, אנחנו חוזרים כל 10 דקות, מחבקים ומנסים להרגיע אבל לא עוזר, אפילו לאחר שהיא נרדמה היא תתעורר ותתחיל לבכות אם תשמע את התינוק בוכה באמצע הלילה כאילו שהיא ישנה עם עין אחת,
    האם זו תקופה שתחלוף לבד, מה לנו לעשות בזמן שהיא בוכה? לגשת או לא? האם מנורת לילה תעזור? (החדר די חשוך) שאלה נוספת היא אנחנו רוצים לנסוע לחופשה לארבעה ימים, האם נוכל להשאיר אותם עם ההורים שלי שהיא מכירה ואוהבת או היא תרגיש נטושה ולא כדאי לעזוב אותה בזמן הרגיש הזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אח חדש ובעיות שינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אח חדש ובעיות שינה

נעמה סבג שמש
    08/08/2010

ולנטינה שלום,

בהחלט לא בא בחשבון לעזוב תינוקת בגילה בתקופה כה רגישה.
    אתם שוכחים שהיא בעצמה תינוקת.(אתם מוזמנים לקרוא על כך כתבה אליה התראיינתי, באתר שלי).
    לעניין בעיית השינה- ברים לאנפתרים מאליהם ואני מציעה שלא להזניח. הקושי שביתכם חווה הוא קושי רגשי, ועם קצת אינטליגנציה רגשית ניתן לעזור לה.

הייתי מציעה לבקש עזרה ובמקביל, לעטוף אותה ככל האפשר.

בברכה,

נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו