ילדה בת 15

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 15
    יעלי
    07/08/2010

מאז שביתי יוצאת עם חבר, היא נעדרת מהבית לשעות ארוכות. אני מאפשרת לה כי עכשיו חופש והיא למדה והשקיעה הרבה בלימודים. ואני גם יודעת לאן היא הולכת, וגם מתי היא חוזרת באופן כללי. בזמן האחרון זה יצא מכלל שליטה והיא מעזה להגיע בשעות הבוקר. אני רוצה לדעת איפה היא מסתובבת כל כך הרבה שעות ואני גם מודאגת . אני לא מצליחה לקבל ממנה תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת 15

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 15

סמדר ריינר
    08/08/2010

שלום יעלי,
    את מודאגת בצדק, גבול מסויים צריך להיות. זה לא בהכרח נורא שהיא חוזרת בבוקר, השאלה באמת מה היא עושה בזמן הזה והיכן היא מסתובבת.
    לא ציינת האם יש אב בתמונה או שאת חד הורית. אם יש אב בתמונה חשוב לערב אותו ולשבת איתה ביחד לשיחה רצינית ולבדוק מה קורה. לציין בפניה שהיא אומנם גדולה אבל עדיין לא בת 18, ויש כללים מסויימים שחשוב לכם היא תקפיד עליהם.
    שימי לב גם איך היא חוזרת, מה מצבה, האם את דואגת משימוש בחומרים אסורים? כי אם כן לכך יש סימנים, של ריח מהפה, האם היא נראית שיכורה וכו', כדאי שים לב לזה.
    אם לא בכל זאת אתם צריכים לקבוע ביחד מה הם הקווים האדומים, איך היא מדווחת לכם היכן היא , איך היא נשארת זמינה עם הטלפון הנייד, שעות חזרה שלה, וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו