קושי בויסות עצמי לפעוט

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קושי בויסות עצמי לפעוט
    לימור
    08/08/2010

שלום,
    אני אמא לפעוט מתוק בן שנה ו-8 חודשים. לפני כיומיים אובחן כסובל מבעייה של ויסות עצמי, מתבטא בכך שהוא כל היום בתנועה מתמדת, אינו מודע לסכנות, ונראה כי בעת שמוציאים אותו מהבית חווה הצפה שמגבירה את התופעות הנ"ל.
    כמו כן, יש איחור שפתי והתפתחותי, ואובחן כהיפוטוני בפלג הגוף העליון כשהיה בן 3 חוד'.
    הפרופסור שערך לו את האבחון (פרופ' תירוש) המליץ לקבל הדרכה שבועית מפסיכולוגית ילדים שמתמחה בטיפול התנהגותי, ובעיקר בנושא של בעיות בויסות עצמי, או מרפאה בעיסוק שזה תחום ההתמחות שלה.
    אודה לכן, אם תוכלו להמליץ לי על אשת מקצוע שעשויה לעזור לנו. ניסיתי להגיע לכך באמצעות פורומים אחרים, אך ללא הצלחה מרובה.
    גם אם אחת מכן מנוסה בתחום זה- אנא יידעו אותי, על מנת שנוכל להתחיל בטיפול עם בנינו בהקדם האפשרי.
    תודה מראש,
    איילת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי בויסות עצמי לפעוט

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי בוויסות עצמי לפעוט

סמדר ריינר
    08/08/2010

שלום איילת,
    נראה לי שהכי טוב שתפני למכון להתפתחות הילד, שם יש גם מרפאות בעיסוק וגם פסיכולוגים התפתחותיים שהם נראים לי בעלי המקצוע הרלוונטיים לגיל הזה ולסוג הבעיה. נסי לברר דרך קופת החולים שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו