טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני אמא לפעוט מתוק בן שנה ו-8 חודשים. לפני כיומיים אובחן כסובל מבעייה של ויסות עצמי, מתבטא בכך שהוא כל היום בתנועה מתמדת, אינו מודע לסכנות, ונראה כי בעת שמוציאים אותו מהבית חווה הצפה שמגבירה את התופעות הנ"ל. כמו כן, יש איחור שפתי והתפתחותי, ואובחן כהיפוטוני בפלג הגוף העליון כשהיה בן 3 חוד'. הפרופסור שערך לו את האבחון (פרופ' תירוש) המליץ לקבל הדרכה שבועית מפסיכולוגית ילדים שמתמחה בטיפול התנהגותי, ובעיקר בנושא של בעיות בויסות עצמי, או מרפאה בעיסוק שזה תחום ההתמחות שלה. אודה לכן, אם תוכלו להמליץ לי על אשת מקצוע שעשויה לעזור לנו. ניסיתי להגיע לכך באמצעות פורומים אחרים, אך ללא הצלחה מרובה. גם אם אחת מכן מנוסה בתחום זה- אנא יידעו אותי, על מנת שנוכל להתחיל בטיפול עם בנינו בהקדם האפשרי. תודה מראש, איילת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום איילת, נראה לי שהכי טוב שתפני למכון להתפתחות הילד, שם יש גם מרפאות בעיסוק וגם פסיכולוגים התפתחותיים שהם נראים לי בעלי המקצוע הרלוונטיים לגיל הזה ולסוג הבעיה. נסי לברר דרך קופת החולים שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד