הסתגלות לגן חדש + צהרון חדש

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הסתגלות לגן חדש + צהרון חדש
    אילנה
    08/08/2010

שלום,
    אני אמא של נועם בת 3. השנה נועם תלך לגן עירייה חדש, בנוסף רשמתי אותה לצהרון שגם הוא חדש (היא מכירה את המטפלים של צהרון מכיוון שהם העבירו חוגים בפעוטון שהיא הייתה בו השנה).
    נועם היא ילדה קצת רגישה, היא הייתה שנתיים בבית עם סבתא, אך לפעוטון הסתגלה די מהר ומאוד אוהבת להיות בו.
    אני כרגע בחופשת לידה (עד נובמבר), ההתלבטות שלי היא האם לשלוח אותה לצהרון מספטמבר (וככה יהיה לה גם גן וגם צהרון חדש) או מאוקטובר (לתת לה זמן להסתגל לגן חדש). אני מפחדת שהיא תתרגל שאני אוספת אותה מהגן החדש בספטמבר ואח"כ היא תצטרך לעבור שוב פעם משבר (צהרון חדש) .
    מה מומלץ? גן + צהרון במכה אחת או בהדרגה...

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסתגלות לגן חדש ולצהרון

ד''ר שירי שדה שרביט
    09/08/2010

אילנה שלום,
    שתי האפשרויות נראות מתאימות לבת שלך, שהסתגלה לפעוטון די מהר וגם מכירה את הצוות של הצהרון. סביר להניח שבמרבית הפעמים היא תשמח ללכת איתך הביתה יותר מוקדם, אולם ילדים מגלים מהר מאוד ששאר ילדי הגן (או לפחות חלק מהם) נשארים בפעילות משותפת בגן ורוצים להיות עמם. אם יש לך אפשרות וזה אכן נוח לך, אז אפשר לדחות את ההשתלבות בצהרון עד אוקטובר, אבל אין בכך הכרח בולט.
    שתהיה הסתגלות קלה ושנה מוצלחת,
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו