תיקון היחסים במשפחה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תיקון היחסים במשפחה
    שלומית16
    09/08/2010

שלום שמי שלומית אאיך אפשר לגרום לא להפסיק לצעוק בבית ?נחנו שישה נפשות במשפחה.

הכל התחיל מזה שלפני כמה חודשיים טסנו אני בעלי והבן הקטן שלנו בן ה15 לחול.
    הבן הגדול בן ה18 נשאר בבית ככה העדפנו כי לא היה מי שיהיה בבית..הסברתי לו הכל ולא ראיתי שהוא מקבל את זה לא בסדר.
    חזזרנו מחול ופלא הוא לא מדבר איתנו לא מתייחס אלינו ממש כלום...הבעיה הרצינית שכל פעם בעלי צועק ולא יודע לדבר..ואחר כך זה נגרר לרמה יותר נמוכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תיקון היחסים במשפחה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיקון היחסים במשפחה

ד''ר שירי שדה שרביט
    09/08/2010

שלומית שלום,
    לא כתבת מי הילדים בבית מלבד בן ה-18 וה-15 ואיך הם קיבלו את הנסיעה, סביב מה היתה הנסיעה וכדומה. איני מכירה אתכם, אבל אני יכולה להעלות השערה שאולי הבן הגדול מרגיש שהוא מקבל רק אחריות, לשמור על הבית במקרה של הנסיעה למשל, בעוד שאחיו זוכה לפינוקים ולשהות אינטימית עם ההורים בחוויה מיוחדת. אני אומרת שאולי תחושת הקיפוח שלו מתבססת על משהו מציאותי ולכן גם הכעס מציאותי. ועד שלא תיקחו על כך אחריות - יהיה קשה לתקן זאת.
    לגבי האבא שצועק, זה עניין ביניכם ההורים איך להצליח לנהל את הבית באווירה טובה ככל שניתן. אם את מרגישה שגם לבעלך יש מוטיבציה לשנות זאת, תוכלו להיעזר בהדרכת הורים ממוקדת או בקבוצת הורים למתבגרים, כדי לפתח דרכי התמודדות טובות ויעילות יותר עם מתחים בבית.
    בהצלחה,
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו