איך מטפלים בילדה אלימה בגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך מטפלים בילדה אלימה בגן
    איריס
    09/08/2010

שלום
    הבת שלי בת שנה ו-9, בגן חדש. בגן יש ילדה בת שנתיים וחודשיים שהגיעה מגן אחר והיא מאד אלימה (מטיחה חפצים בראש בכל הזדמנות וכו') אציין כי זה לאו דווקא כי לקחו לה משהו אלא סתם כשמישהו עומד מולה. השאלה היא איך הגננת צריכה לפעול בענין הזה?
    האם שיטת הדקה מחשבה בה הילד המכה יושב בצד לכמה רגעים קצרים - היא נכונה ובכלל מה הדרך לפעול?

בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנהלות הגננת עם ילדה אלימה

ד''ר שירי שדה שרביט
    09/08/2010

איריס שלום,
    אני לא חושבת שמעניינו של הפורום להציע דרכים לגננת כיצד לפעול עם ילד אחר מזה של ההורה שפנה אלינו. כדאי שתשוחחי עם הגננת במידה ואת מודאגת מהילדה או הדבר מפריע לבתך, ותני לה לטפל בנושא. אני מתארת לעצמי שזו לא הילדה הראשונה עם התנהגויות דומות בה הגננת נתקלה.

בנושא אחר, לגבי מנוחה בעת כעס, זו שיטה שמסייעת מאוד לכל הילדים לנוח, להתארגן, ולחזור למשחק כשהם רגועים יותר. בנוסף, כל הורה מוצא עם הילד שלו מה מרגיע את הילד הספציפי כשהוא כועס.

שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו