מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלוםדני12/11/2007
בני בן ה16 לאחרונה נמצא במן בעיה של "הסתגרות ודיכאון" הוא אומר שהוא מאוד פוחד,בכללי הוא אומר לי שהוא מפחד לצאת לרחוב שמה יקרה לו משהו או שהוא ייפגע בדרך כלשהי והוא אומר שהמגוקים בעיר נימאסו עליו ונמאס ל לעשות דברים יומיומים כמו ללכת לבית ספר,ללכת להיפגש עם חברים וכל מיני דברים כאלו.
הוא מביע המון התענינות בנושא החיים והמוות,הוא אמר לי שהוא לא מאמין באלוהים, הוא מאמין שי שכאן חיים ואחר כך אין כלום הוא מסתכל על העולם בפסימיות ואומר בישביל מה לחיות אם נמות,יש לו מחשבות על הרוגים ,לדעתי הוא נחשף לזה בעקבות התקשורת הוא תמיד היה ילד שמתעניין באקטואליה ,הוא כל הזמן מתעדכן אז כל דבר בעצם מרגיז אותו השחיתות במדינה,האנטישמיות השנאה הטרור וכו'.
איך אני יכול להתמודד איתו,עכשיו הוא לא רוצה לנסוע ברכב שלי לא לנסוע באוטובוסים,ברכב בגלל כמות ההרוגים בתאונות הוא אמר שהוא אפילו לא מוכן ליהיות "נכה" הוא מביע פחד לצאת מהבית יש לו מחשבות כאילו יסתבך עם מישהו או שייפצע כתוצאה מתאונה ולא יהיה מי שיעזור לו,זה עולם קטן,הוא טוען שהוא "עיף מהחיים" הוא ממש איבד את השמחת חיים ולא מבין למה יש לחיות ,הרי כל החיים "סובלים" הולכיםם לבית ספר ,לעבודה,הוא מאוד מפחד מהמוות וב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון
שרון באומל13/11/2007שלום דני
לפי האמור לעיל, נראה לי שבנך סובל מאיזשהו סוג של דיכאון השזור בחרדה. כיוון שזה מפריע לתפקוד היומיומי שלו, אני מציעה ללכת להיוועץ באיש מקצוע ולתת לילד הזדמנות לטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)