זורק את הבקבוק בסיום השתייה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זורק את הבקבוק בסיום השתייה
    אורנה
    09/08/2010

כאשר בני בן ה-3 מסיים לשתות מהבקבוק שלו את המים/שוקו/פטל הוא משליך אותו הישר אל הריצפה... כיצד אני אמורה להגיב?להרים במקומו?להאיר(ניסתי מספר רב של פעמים וזה לא עזר)?לעניש? אני מקווה לקבל תשובה רצינית כי הדבר קורה גם בבית וגם מחוצה לו.

בנוסף הילד לא אוהב כלל ירקות ופירות,לא מלפפון,לא עגניה,לא תפוח,כלום כלום.
    יש לו כבר שיניים ומאוד היתי שמחה עם הוא יתחיל לאכול פירות וירקות כיצד אני אמורה להתחיל איתו פירות וירקות עם בכל ניסיון שלי הוא מוציא אותם מהצלחת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ענייני אכילה ושתייה

סמדר ריינר
    09/08/2010

שלום אורנה,
    נשמע לי, בלי להכיר אתכם הרבה שהילד שם לב כמה תשומת לב אפשר להשיג דרך עניין האוכל והשתייה. ייתכן שזה ועניין רגיש אצלך, או שזה מאוד חשוב לך והוא חש בזה וקצת עושה דווקא. אני לא יודעת עליכם מספיק, מה עוד אתם עושים ביחד, ואיך הוא מתנהג בתחומים אחרים. אך ייתכן וצריך להניח מעט לנושא ולא לעשות ממנו עניין, ובמקביל לתת התייחסות דרך נושאים אחרים ולא בעיקר דרך העניינים האלה, כלומר להעביר קצת את כובד המשקל של הקשר אל מחוץ לענייני האוכל והשתייה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו