הבנות שלי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הבנות שלי
    שרית
    10/08/2010

שלום לך יש לי 2 בנות אחת מהן מתגוררת אם החבר שלה בת 22 והצעירה בת 17 לי עצמי יש חבר 8שנים ואנחנו לא גרים ביחד קשה לי 2 הבנות שלי תלויות עליי בכל דבר הגדולה לא עושה דבר לבד אם זה ללכת לביטוח לאומי או ללימודים אני צריכה לרוץ ולעזור , וכן הצעירה אינה יוצאת בלעדיי לשום מקום, בפעם הראשונה יצא לי לצאת אם החבר יום אחד לספא כשחזרתי הגדולה התלוננה שייש לה ביטוח לאומי ב7 בבוקר הסברתי לה שקשה לי לנסוע איתה כי זה נסיעה מחוץ לעיר וחזרתי מאוחר ועייפה, והיא רק כעסה וניתקה לי את הטלפון ,כשחזרתי הבת הצעירה בת ה17 כעסה מאד שהייתה צריכה להשאר אצל הסבתא חצי יום כי נסעתי טרקה לי את הדלת ולא הפסיקה לריב או לעשות לי פרצופים ,אני תמיד עזרתי ותמכתי בהן אבל אני כבר בת 48 ואולי הגיע הזמן שלי גם לחיות קצת אך הן לא מאפשרות לי במיוחד הבת הצעירה ששוללת את החבר לא מתוך שנאה אלא מתוך קינאה ,אין לה חברות בכלל והיא צמודה אליי אני מרגישה כאילו יש לי 2 בנות בגיל 5 קשה לי ואין לי חיים משלי ,חוץ מזה שאני אלמנה מתקיימת לבד וייש לי המון עומס על הראש ,אני מרחמת על הצעירה כי היא בודדה תמיד ונשארת איתה ומוותרת המון למענה ,ולגבי הבת הגדולה שרק לוקחת ממני כסף שאינה עצמאית כלל וגרה אם חבר שלא טוב לה איתו ומסרבת לשמוע בעצתי הן לא מקשיבות לי ורק דורשות ודורשות אך לא עושות כלום למעני גם כשהייתי חולה התעסקו רק בעצמן ,יש לי חבר מאד מתחשב ומוותר גם על רצונותיו למעני ואנחנו כמעט ולא מתראים מה עושים להוריד אותן מהתלות הזאת בלי לפגוע בהן ושיבינו שמותר לי גם לצאת או לנסוע לבד לפעמים ,אפילו פרוסת לחם הבת הצעירה לא לוקחת לבד כל היום יושבת ומחכה שאני יגיש לה וגם הגדולה לא שונה רק שהיא לא כל היום אצלי אך כשבאה לאכול צהריים ואני מגישה אפילו לא מפנות את השולחן ,די אני נחנקת כל החיים גידלתי אותן לבד אביהן נפטר כשהיו קטנות נתתי הכל ואת כל כולי אך אני רוצה קצת לבלות ולחיות גם ,הצעירה לא נשארת אפילו לבד בבית וזה קשה לי מאד ,אנא עיזרו לי ,רוב תודות לכם שרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבנות שלי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך קצר וחשוב על הבנות שלי

שרית
    10/08/2010

בקשר לבת הצעירה רציתי לציין מתייחסת אלי באגרסיביות לפעמים מרימה עליי ידיים ולפעמים מנשקת ונמרחת עליי ,לא מוכנה לקבל את החבר שלי בשום אופן למרות שכשהיא צריכה משהו יודעת לבקש ממנו ומחייכת עד שקיבלה ,השנה היא נשארה כיתה ומאז לא יוצאת אם חברות ומסתגרת בבית האבסורד שפוחדת לצאת לרחוב לבד אפילו לרדת במדרגות וגם להשאר בבית לבד ולא קרה לה דבר יוצא דופן או משהו חוץ משהתאכזבה שנשארה כיתה צמודה אליי בכל צעד ושעל ופעמים רבות איני יוצאת ואיני עובדת בגלל המצב איתה ,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 2 בנות

סמדר ריינר
    10/08/2010

שלום שרית,
    את מתארת מצב קשה וקיצוני שנמשך הרבה מאוד שנים. נראה לי שאת בעצמך צריכה עזרה כדי להפסיק את מצב הזה, והדרכה צמודה וקוקנקרטית בעניין.
    ברור שאת לא אמורה להמשיך לעשות את כל הדברים האלו בשבילן, אב את נורא מתרשמת אם הן כועסות. כדי לעשות שינוי, תצטרכי לעבור תקופה קשה איתן ואת צריכה להיות מוכנה לזה שהן תתנגנדה לשינוי, אבל חייבים לעבור את זה. את פשוט אמורה הפסיק לשרת אותן, הן גם לא חייבות להקשיב לעיצותייך. פה גם את חייבת לשחרר. את משדרת מסר כפול- מצד אחד אל תעשות דבירם לא לפי דעתי - מצד שני תהיו עצמאיות. זה לא עובד ככה. ביתך תהיה עם זה חבר שהיא רוצה, אפילו אם היא סובלת, ואת תהיי עם איזה חבר שאת רוצה. את גם לא חייבת לשמוע את טענותיה על החבר, ואת בודאי לא חייבת ללכת איתה לביטוח לאומי.
    עם הבת הנשיה המצב יותר חמור. את כנראה כל כך הרגלת אותה שיא אפשר בלעדיים, שהיא לא יודעת איך יוצאים לעולם בכלל והיא בחרדה נוראית.
    כאן צריך עזרה טיפולית. אם היא לא רוצה ללכת, את חייבת ללכת, כי גם את לא כל כך משחררת באמת, למרות שכבר נמאס לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו