אשאר לבד בעולם

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אשאר לבד בעולם
    לי
    10/08/2010

שלום רב, אני אם חד הורית(אין אב במשפחה),ואמא לילד בן 7. בני הינו למזלי ילד בריא בנפשו ומלא שמחת חיים , אך כבר מס חודשים נמצא בחרדה שחלילה יקרה לי משהו כאשר איננו איתי , והוא יישאר לבד בעולם. ברצוני לציין שפחד זה מובן לי מאוד,שכן אין לו גם דודים קרובים או סבים. סבתו האהובה נפטרה כאשר היה בן 3.5
    מצב זה מביא לכך שאני חייבת לקחת אותו עימי לכל מקום שאני הולכת וזה מקשה עלי מאוד.
    הוא אינו מוכן כבעבר להישאר ולו לשעה בבית לבד, או אצל חבר,או עם חברה טובה שלי.
    רק לביהס הוא הולך בלעדי וזאת לאחר שווידא שוב ושוב שלקחתי את הטלפון, ואם אינני עונה,זהו"סוף העולם"בשבילו!! הוא נכנס לחרדות נוראיות וסובל מאוד.
    דיברתי איתו הרבה פעמים שבדרך כלל לא קורים אסונות,ושאמא צעירה ובריאה תודה לאל,אך זה לא מניח את דעתו.
    אנא יעצו לי איך לעזור לו בסיבלו , ולאפשר לי להיות חופשיה לשעה קלה.
    נ.ב אין לי כסף ללכת לטיפולים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשאר לבד בעולם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחדים

סמדר ריינר
    10/08/2010

שלום לי,
    את יכולה לפנות לעמודת "שאלות נפוצות" לתשובה שנוגעת לפחדים אצל ילדים. אם זה לא עוזר- לא כל טיפול דורש כסף, יש גם אפשרות לקבל טיפול במרפאות ציבוריות בחינם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו