מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהדנה10/08/2010
בני בן ה-12.5 כל הזמן מבקש להיות בחברתי, שאשחק איתו, אעשה איתו יצירות ועוד.
הוא ילד חברתי שהולך לחברים והם באים אליו.
בבית יש לו עוד שני אחים שקטנים ממנו (9, 6 ). לכולם אני מקדישה אותה תשומת לב.
הוא כל הזמן מבקש שאשחק איתו/איתם.
אני מרגישה לא נעים בכל פעם ש"לא בא לי לשחק איתם". אני אומרת לו שישחק עם חברים או עם האחים שלו, אבל הוא נעלב ואומר שהוא רוצה שגם אני אשחק איתם.
מה עלי לעשות וכיצד עלי להתנהג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשחק עם הילדים
סמדר ריינר10/08/2010שלום דנה,
תנסי לפרט יותר מה זאת אומרת "כל הזמן" אני מבינה שזו רק דרך ביטוי, כי אם הוא ילד חברותי שגם הולך לחברים וגם חברים באים אליו, אז לא כל הזמן הוא מבקש ממך לשחק איתו, כך שאם את יכולה להסביר בצורה קצת יותר מדוייקת באיזו תדירות מדובר יהיה לי קצת יותר קל להתייחס.
חשוב לעשות הבחנה בין צורך של הילדים בקשר איתך מדי פעם במהלך השבוע או היום לבין חוסר יכולת להיות לבד.
לכן חשוב לי לקבל קצת יותר מידע, לגבי התדירות של הבקשות האלה, ושל מה עוד אתם עושים ביחד, ואיך באופן כללי נראה סדר היום שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)